Με σβηστά τα φώτα έκαναν προπόνηση οι Παπαστάμος και Κάχρης.

Χωρίς ιδιαίτερο λόγο, από ότι αποδεικνύεται, οι δύο πρωταθλητές μας της κολύμβησης Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης έκαναν προπόνηση χτες το απόγευμα στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας στα Χανιά. 

Μάλιστα το γεγονός καυτηρίσε με σχόλιο του ο Ρούσσος Πιτσουλάκης , πατέρας αθλητή του ΝΟΧ που βρισκόταν εκείνη την ώρα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου (συνοδευόταν και με φωτογραφίες):

Η απολυτη ΚΑΤΑΝΤΙΑ εξακολουθει να υφισταται στο κολυμβητηριο χανιων…
Αχνοφαινεται ο Αποστολος που κανει την ολυμπιακη προετοιμασια του υπο το φως του φεγγαριου & ο Αλεξανδρος την προετοιμασια του για το παγκοσμιο πρωταθλημα του κρυφου σχολειου..!!!
Οι προπονητες εχουν καταφερει με τους φακους απο τα κντ να βγαλουν τα παιδια εξω..
Ποιοι ειναι αυτοι που ειναι υπευθυνοι για ολο αυτο το σκηνικο…?
Ας οριστουν οι ευθυνες και ας πεσουν οι μασκες επιτελους..

20 λεπτά νωρίτερα, επικρατούσε αυτή η κατάσταση:

Την Παρασκευή (15/11) ο ΝΟΧ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δηλώνει ότι δεν υπάρχει καμία δική του ευθύνη για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΟΧ:

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων κάνει γνωστό ότι το πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη με τον φωτισμό στο κολυμβητήριο δεν είναι δικής του αρμοδιότητας.

Ειδικότερα, το πρόβλημα οφείλεται στο ότι ο εργαζόμενος του ΕΑΚ Χανίων, άγνωστο γιατί, δεν άναψε τα φώτα ως όφειλε στο κολυμβητήριο την ώρα που έχει καθοριστεί και μάλιστα όταν αυτό συνέβη, έγινε μετά από σχετική πίεση που άσκησαν οι γονείς.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων λυπάται γι’ αυτό το πολύ άσχημο γεγονός και για το ότι η προπόνηση των αθλητών, σε συνδυασμό με τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν, δεν πραγματοποιήθηκε. Παρ’ όλα αυτά, η προπόνηση της Παρασκευής θα διεξαχθεί κανονικά στην 50άρα του κολυμβητηρίου.

Σε δεύτερο χρόνο, θέλουμε να γνωρίσουμε τα εξής:

Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου καταβάλλει τεράστιες προσπάθειες ούτως ώστε η εγκατάσταση να λειτουργεί όσο γίνεται φυσιολογικά. Αναφορές, αυθαίρετες ως επί το πλείστον, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίνονται άνευ σχολιασμού. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι προβλήματα υπάρχουν, από τη στιγμή που η διοίκηση τα τελευταία, πολλά χρόνια κυριολεκτικά τα επωμίζεται.

Ειδικότερα, αυτή τη στιγμή, ο Ναυτικός Ομιλος συνεχίζει να τροφοδοτεί με χλώριο την πισίνα, ενώ δεν υπάρχει ακόμη οριστική λύση με το πετρέλαιο. Ουσιαστικά, είμαστε σε μια αναμονή για το τι θα γίνει, όταν υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα, ο Ναυτικός Ομιλος ν’ αναλάβει και την τροφοδότηση του κολυμβητηρίου με πετρέλαιο, κάτι που θα τινάξει τον οικονομικό του προϋπολογισμό.

Για τον ελλιπέστατο φωτισμό, αυτό είναι ένα θέμα που από την πρώτη στιγμή έχουμε θίξει στον κ. Υφυπουργό και αναμένουμε να υπάρξει το συντομότερο δυνατό οριστική λύση.

Για μια ακόμη φορά ζητάμε την κατανόηση των γονέων, θέλοντας να γνωρίζουν ότι ο Ναυτικός Ομιλος και η διοίκηση καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook