Περισσότερο χρόνο από τον αναμενόμενο φαίνεται ότι χρειάστηκαν τα συνεργεία που εκτέλεσαν τις εργασίες τοποθεσίας υπόβασης κοντά στη στρατιωτική γέφυρα τύπου μπέλεϋ στον Αλικιανό.

Περίπου στις 19.30 απόψε άνοιξε ο δρόμος που οδηγεί στη γέφυρα μπέλεϋ στον Αλικιανό και έχει στρωθεί πρόχειρα με υπόβαση και όχι άσφαλτο.

Μόλις δόθηκε ο δρόμος στην κυκλοφορία, η αστυνομία έκλεισε μαζί με μηχανήματα του εργολάβου την πρόχειρη διάβαση που είχαν κατασκευάσει οι κάτοικοι, ωστε πλέον να μην διέρχονται από εκεί οχήματα.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση υπόβασης είχαν ξεκινήσει από το πρωί και διήρκεσαν για περισσότερο χρόνο από τον αρχικά εκτιμώμενο.

Μάλιστα, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των μηχανημάτων και των συνεργείων, ο εργολάβος είχε αποκαταστήσει προσωρινά την πρόχειρη διάβαση που είχαν κατασκευάσει οι κάτοικοι, από την οποία περνούσαν κατά τη διάρκεια της ημέρας όλα τα οχήματα.

Θυμίζουμε ότι η ασφαλτόστρωση δεν έχει εγκριθεί ακόμα από μηχανικό της περιφέρειας, ενώ την ίδια ώρα οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι αφενός η γέφυρα δεν μπορεί να “σηκώσει” το φορτίο των οχημάτων στην περιοχή, αφετέρου δεν υπάρχει σχεδιασμός ούτε για φωτισμό.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook