Στις 06 Δεκεμβρίου 2019 η έναρξη του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων – 2η Σειρά Κρήτης, στα Χανιά Υπό την Αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήμα Δυτικής Κρήτης

Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ταυτόχρονα με Αθήνα και τις υπόλοιπες Περιφέρεις της χώρας, προχωρά στη διοργάνωση της 2ης Σειράς Κρήτης του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων που θα υλοποιηθεί για πρώτη φορά στα Χανιά υπό την Αιγίδα του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης.
 
Για 57 χρόνια, η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ανάγκες των Στελεχών Επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε, οργάνωσε και προσφέρει στους Επαγγελματίες και τα Στελέχη του Τουρισμού την δυνατότητα παρακολούθησης ενός μοναδικού Προγράμματος στην αγορά, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Executive Program in Tourism and Hospitality Management).
 
Το Πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη των ηγετών στο χώρο του Τουρισμού και στην δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών Τουρισμού υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου. Επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ζουν και να εργάζονται στον τόπο διαμονής τους και παράλληλα να ολοκληρώσουν ένα Μεταπτυχιακό, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.
 
Οι εισηγητές του Προγράμματος συνδυάζουν πλούσια εκπαιδευτική διαδρομή και εξειδίκευση στον Τουρισμό με επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία σε Τουριστικές επιχειρήσεις, καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και σύγχρονων γνώσεων σε στελέχη του Τουρισμού στην περιοχή δράσης τους.
 
Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρεις κύκλους και συνολικά δεκατέσσερις (14) ενότητες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί να καλύψουν το σύνολο των εξειδικευμένων αναγκών κατάρτισης και ανάπτυξης του σύγχρονου στελέχους των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Μονάδων. Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 336 ώρες και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν πραγματοποιούνται μαθήματα κατά την περίοδο αιχμής (high season).
 
Έναρξη της 2ηςΣειράς στα Χανιά: 06 Δεκεμβρίου 2019.

Παρέχεται ειδική έκπτωση στα Μέλη και στους Λογιστές του Οικονομικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Κρήτης.
 
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Στην ΕΕΔΕ Τμήμα Κρήτης στον  κ. Γ. Σαρρή ή στην κ. Τσιλιγκίρη Ανέζα.  Τηλ: (2810) 25 88 69 FAX:(2810) 25 84 13, creta@eede.gr Web Site: www.eede.gr   

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook