Αφορμή ένα βίντεο που δημοσίευσε στο λογαριασμό της στο Instagram.

ην οργή της φιλοζωικής οργάνωσης PETA προκάλεσε το μοντέλο του Playboy από τη Φλόριντα, Φράνκια Τζέιμς για τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεται ζώα.

Αφορμή αποτέλεσε ένα βίντεο που ανάρτησε πριν από λίγες ημέρες στο λογαριασμό της στο Instagram και στο οποίο ένας λεμούριος φαίνεται να ψαχουλεύει ανάμεσα στα στήθη της.

Η Τζέιμς, η οποία τον περασμένο Μάιο είχε φιλοξενηθεί στο εξώφυλλο του Playboy Africa, έχει χρησιμοποιήσει και άλλη φορά ζώο – έναν ελέφαντα – για να πλασάρει τα πλούσια ελέη της.

Η ΡΕΤΑ υποστηρίζει ότι η Τζέιμς παγίδευσε τον λεμούριο αφού πρώτα φρόντισε να βάλει στο μπούστο της κάποιο είδους φαγητό.

 

Το βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια επίσκεψης της Τζέιμς στο Chase Animal Rescue Sanctuary της Φλόριντα για μια ιδιωτική ξενάγηση.

Οι πιο παρατηρητικοί χρήστες του Instagram πρόσεξαν έναν κόκκινο λεκέ στο τοπ της Τζέιμς εκτιμώντας ότι πιθανότατα πρόκειται για κάποιο φρούτο που είχε βάλει στο μπούστο της για να προσελκύσει τον λεμούριο.

«Οι λεμούριοι είναι από τα ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο. Αυτά τα ζώα ανήκουν στα δάση της Μαγαδασκάρης και όχι σε κάποιο ψευτοκαταφύγιο που επιτρέπει στους ανθρώπους να παίζουν με τα ζώα για μερικά likes στο Instagram» δήλωσε η διευθύντρια της οργάνωσης.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook