Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν διάσπαρτα πτώματα 

Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι δέχθηκαν πυρά στην Καλιφόρνια, στη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης στην πίσω αυλή σπιτιού στην περιοχή Φρέσνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, υπάρχουν «αρκετοί» νεκροί.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6 το απόγευμα, τοπική ώρα, σε σπίτι. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν αντιμέτωποι με πτώματα διάσπαρτα στην πίσω αυλή.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως τουλάχιστον ένας ένοπλος- αλλά πιθανώς και περισσότεροι- μπήκαν στην αυλή και άνοιξε πυρ. Η Αστυνομία κάνει λόγο για «μαζικές απώλειες».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις και ο ακριβής αριθμός των νεκρών παραμένει άγνωστος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι είχαν συγκεντρωθεί και παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου όταν ο ή οι ένοπλοι μπήκαν στην αυλή και άρχισαν να πυροβολούν.

Μόλις τρεις ημέρες νωρίτερα, την Πέμπτη, η Καλιφόρνια θρηνούσε και πάλι θύματα πυροβολισμών. Ο 16χρονος Ναθάνιελ Μπερχάου άνοιξε πυρ στην αυλή του λυκείου του, του λυκείου Σόγκους, στην Σάντα Κλαρίτα, κοντά στο Λος Άντζελες, σκοτώνοντας μια συνομήλική του συμμαθήτρια κι έναν 14χρονο συμμαθητή του και τραυματίζοντας άλλους τρεις πριν στρέψει το πιστόλι του στον εαυτό του κι αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Μία ημέρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook