Μία από τις επικίνδυνες συνήθειες που ευδοκιμούν στην Ελλάδα είναι η μεταφορά ανθρώπων σε καρότσες. Κάτι που όχι μόνο απαγορεύεται από τον ΚΟΚ αλλά και από την κοινή λογική. Έχει σκεφτεί κανείς μας να αλλάξει νοοτροπία; 

Στον παραλιακό δρόμο του Ηρακλείου  εντοπίστηκε ένα φορτηγάκι, όπου στην καρότσα του είχε έναν άνδρα και μία γυναίκα, φορτωμένους σαν να ήταν αντικείμενα. 

Μπορούμε όλοι να μιλάμε και να απαιτούμε ένα καλύτερο οδικό δίκτυο, ωστόσο σίγουρα  για τόσα ατυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα τροχαία δεν μας φταίνε μόνο οι κακοφταιγμένοι δρόμοι αλλά και το μεγάλο μερίδιο ευθύνης που έχουμε εμείς οι ίδιοι. Εικόνες σαν την συγκεκριμένη σίγουρα την έχουμε δει ξανά όλοι και έχουμε αδιαφορήσει, μήπως όμως πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να σταματήσουμε να γυρνάμε πλάτη στα προβλήματα που οι ίδιοι δημιουργούμε; Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες σε παντελούς έλλειψη οδικής παιδείας στους δρόμους, είτε στην εθνική οδό, είτε στο κέντρο της πόλης. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει! Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή! Και η αρχή… είμαστε εμείς οι ίδιοι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook