Σε σχέση με την κακόβουλη αναφορά για την σύζυγο του δολοφόνου της Σούζαν Ίτον 

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα το Δικηγορικό Γραφείο του Ανδρέα Αναγνωστάκη αναφέρεται σε αναφορά που έκανε το STAR CHANNEL στην Παυλίνα Λιοτσάκη, σύζυγο του Γιάννη Παρασκάκη, η οποία θεωρήθηκε κακόβουλη και γι’ αυτό στάλθηκε εξώδικο.

Ο τηλεοπτικός σταθμός επανόρθωσε.

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο:

“Στο  “STAR CHANNEL” κατά την διάρκεια της εκπομπής  “ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΖΗΝΑ” για την φρικτή δολοφονία της Αμερικανίδας Βιολόγου Σούζαν Ιτον,   λέχτηκαν μεταξύ των καλεσμένων για την Παυλίνα Λιοτσάκη του Παύλου, σύζυγο του Ιωάννη Παρασκάκη που κατηγορείται για την δολοφονία aυτή,  ότι: “πρέπει να ερωτηθεί ως σύζυγος, πως ήταν η σεξουαλική του ζωή και ποίες οι ερωτικές του προτιμήσεις”.

Ακόμη λέχτηκε:   “Κάτι περισσότερο θα γνώριζε η σύζυγος και δεν έχουμε ακούσει κάτι από την πλευρά της”  κ.λ.π.

Η ανάμειξη του ονόματος της Παυλίνας Λιοτσάκη, στo έγκλημα και τις συνθήκες του, προσέβαλε την  τιμή και την υπόληψή της, ως γυναίκας, μητέρας και κοινωνικού ανθρώπου.

Διαμαρτυρήθηκε για του Συνηγόρου της Ανδρέα Αναγνωστάκη, στον Τηλεοπτικό Σταθμό  STAR CHANNEL. Τον προσκάλεσε, μέσα σε 10 ημέρες ν’ αποκαταστήσει την προσβολή για εκείνη και τα δύο ανήλικα παιδιά της που ανατρέφει μόνη,  υπό σκληρές συνθήκες.

Ο Τηλεοπτικός Σταθμός  STAR CHANNEL δια της από 10-10-2019  Εξώδικης απάντησής του επανόρθωσε την προσβολή.

Παραδέχτηκε σε νεώτερη Εκπομπή της ίδιας δημοσιογράφου, το λάθος του.

Και ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως η άνω Παυλίνα Λιοτσάκη δεν είχε ως σύζυγος ή αλλιώς, υπ’ όψη της,  κανένα περιστατικό, ούτε υποψία, για τις διαταραχές και τις λοιπές συνθήκες που συγκροτούν το φρικτό έγκλημα.

Δια της ίδιας απάντησης, ο Τηλεοπτικός Σταθμός STAR CHANNEL εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του, στην   Παυλίνα Λιοτσάκη για την δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει, ως σύζυγος και μητέρα. Ζήτησε συγνώμη και δήλωσε πως δεν υπήρξε καμμία πρόθεση της εκπομπής, να την προσβάλει.

Ο  Συνήγορος της Παυλίνας Λιοτσάκη  ποινικολόγος Ανδρέας Αναγνωστάκης δια του ίδιου γραπτού,  προσεκάλεσε τον τηλεοπτικό Σταθμό να παραλείψει στο μέλλον,  κάθε επανάληψη παρόμοιας προσβολής ή άλλης προς την μητέρα, η οποία χωρίς να φταίει,  βιώνει την πιό τραγική κατάσταση που μπορεί να ζήσει άνθρωπος.

Ο Τηλεοπτικός  Σταθμός STAR CHANNEL  διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται να το επαναλάβει.

Οπως δεν πρέπει να το επιχειρήσει και κανένα άλλο, τηλεοπτικό μέσο.   Γιατί διαφορετικά θα υποστεί πάραυτα τις νόμιμες συνέπειες. Ποινικές και Αστικές”. 

Αγώνας της Κρήτης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook