Η εξομολόγηση του νεαρού μοντέλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην Αμερική

Την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2. Είναι η Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Κι αυτό, διότι μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ήταν στην Αμερική.

«Στα 18 μου έφυγα για Αγγλία για να σπουδάσω θεατρολογία. Δεν μου άρεσε επειδή ήταν πολύ θεωρητικό κι έφυγα. Ήρθα Αθήνα και μετά πήγα Αμερική για έξι μήνες. Έκαναν σπουδές για κινηματογράφο και τηλεόραση», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε συγκινημένη: «Στην Αμερική πέρασα δύσκολα γιατί μου τελείωναν τα λεφτά. Δεν ήθελα να ζητήσω από τη μαμά μου, οπότε δεν έτρωγα. Υπήρξαν και δύο μέρες που δεν είχα φάει κι έπινα μόνο καφέ. Ήταν δύσκολα στην Αμερική, αλλά ήμουν ευτυχισμένη κι αυτό έχει σημασία. Το είπα στη μαμά μου μετά από καιρό κι έκανε το σταυρό της. Δεν ήθελα να στερείται εκείνη για να στέλνει χρήματα σε μένα».

Η Σπυρούλα Κάιζερ αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας.

«Το πιο δύσκολο που έχω περάσει μέχρι τώρα στη ζωή μου ήταν να προσαρμοστώ μετά την αποχώρησή μου γιατί πίστευα ότι το σπίτι μου ήταν το GNTM. Όταν ήμουν μικρή έπαιζα ποδόσφαιρο. Ήμουν αθλητικός τύπος, δεν έπαιζα με κούκλες. Οι καθηγητές με έβγαζαν έξω από την τάξη και τσακωνόμουν μαζί τους», είπε μεταξύ άλλων η Σπυρούλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook