Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού (5 Δεκεμβρίου) ο Δήμος Ηρακλείου καλεί όλες τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται τόσο στην πόλη όσο και στην περιφέρειά του να γνωριστούν μεταξύ τους και συμμετάσχουν στις σχετικές εκδηλώσεις.

Η γιορτή θα ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της Πέμπτης 5 Δεκεμβρίου 2019, στις 10:00, στο αίθριο του Δημαρχείου (Λότζια) , όπου όσες εθελοντικές ομάδες το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να ενημερώνουν τους συνδημότες μας για τις δράσεις τους.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας (ώρα 19.00) στην αίθουσα Μανόλη Καρέλλη (Ανδρόγεω 2, 2ος όροφος), θα παρουσιαστεί και η νέα πλατφόρμα Εθελοντισμού του Δήμου Ηρακλείου, την οποία θα μπορούν εφεξής να χρησιμοποιούν όλες οι εθελοντικές ομάδες για να προβάλλουν το έργο τους.
Για τον λόγο αυτό η Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Τουρισμού και Εθελοντισμού προσκαλεί όσες εθελοντικές ομάδες δρουν στα όρια του Δήμου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους είτε τηλεφωνικά στα 2813409258 και 6942914218 είτε στο e-mail: ethelontismos@heraklion.gr.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook