Τα ζώα συνέχιζαν την επίθεση τους παρά το γεγονός ότι εκείνη ήταν νεκρή

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη σε δάσος στη Γαλλία, όπου σκυλιά κατασπάραξαν μία έγκυο γυναίκα. Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Ελίζα Πιλάσκι πήγε τον σκύλο της βόλτα στο δάσος του Retz, στη Βόρεια Γαλλία.

Εκεί το απόγευμα του Σαββάτου 16 Νοεμβρίου, την βρήκε νεκρή και γεμάτη δαγκωματιές ο σύζυγός της. 

Νωρίτερα, εκείνη τον είχε πάρει πανικόβλητη τηλέφωνο και του είχε πει ότι υπάρχει μία αγέλη με σκυλιά που φοβάται ότι θα της επιτεθεί.

Ο άντρας της έφυγε από το αεροδρόμιο όπου εργαζόταν και μετά από 45 λεπτά έφτασε στο δάσος. Ωστόσο ήταν ήδη αργά και το θέαμα ήταν αποκρουστικό.

Η σύζυγός του, που κουβαλούσε το παιδί τους ήταν νεκρή μέσα στα αίματα ενώ είχε δαγκωματιές παντού. Ο σκύλος της οικογένειας Κούρτις είχε καταφέρει να επιζήσει της επίθεσης της.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι κάποια από τα δαγκώματα στην άτυχη 29χρονη έγιναν όσο εκείνη ήταν ζωντανή, ωστόσο πολλά από αυτά έγιναν αφού εκείνη είχε πεθάνει.

Δηλαδή τα σκυλιά συνέχισαν να την κατασπαράζουν παρά το γεγονός ότι η αδικοχαμένη γυναίκα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. 

Η αστυνομία διερευνά και το ενδεχόμενο η γυναίκα να πέθανε στην προσπάθεια να προστατέψει τον σκύλο της αλλά και την περίπτωση κάποιες από τις φονικές δαγκωματιές να έγιναν από το δικό της το κατοικίδιο.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook