Ο οδηγός του ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 21χρονος πολίστας περιέγραψε τι θυμάται από το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου

Για το μοιραίο βράδυ της 2ας Νοεμβρίου και το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 21χρονος πολίστας Αδαμάντιος Μαντής μίλησε ο οδηγός του ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο νεαρός αθλητής πριν να παρασυρθεί από άλλο όχημα.

«Το αυτοκίνητο άρχισε να κάνει διακοπές και μείωνε ταχύτητα. Άναψα τα αλάρμ, σταμάτησα το όχημα στην αριστερή λωρίδα, γιατί σταμάτησε να λειτουργεί. Ο Αδαμάντιος βγήκε από το αυτοκίνητο και νιώθω ένα δυνατό χτύπημα από πίσω και χάνω τις αισθήσεις μου» δήλωσε, σύμφωνα με το Star, ο φίλος του άτυχου Μαντή για το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 21χρονος πολίστας με τον φίλο του έκανε στροφή 180 μοιρών.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι ο θάνατος του Αδαμάντιου Μαντή προκλήθηκε από κακώσεις στο κεφάλι.

Πώς συνέβη το δυστύχημα

Ο νεαρός πολίστας επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος φίλος του. Ενώ κινούνταν στο ρεύμα προς Γλυφάδα, τα δύο νεαρά παιδιά άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αμάξι και σταμάτησαν το όχημα στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Ο 21χρονος πολίστας κατέβηκε από το αυτοκίνητο, για να δει αν υπήρξε κάποια βλάβη, και τότε συνέβη η τραγωδία: Ένα άλλο όχημα, που οδηγούσε επίσης ένα νέο παιδί, έπεσε με δύναμη πάνω στον νεαρό αθλητή και το σταματημένο αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook