Η πιο κατάλληλη μέρα για να κάνετε τα ψώνια σας για χριστουγεννιάτικα είδη και όχι μόνο…

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου (Εισόδια της Θεοτόκου), το κατάστημα SIMPLE CITY θα βρίσκεται ανοιχτά, όπως κάθε χρόνο, με χριστουγεννιάτικη διάθεση για να κάνετε της αγορές σας.

Από τις 9:00 το πρωϊ έως της 17:00 το απόγευμα.

Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία σε είδη που αφορούν στο Έπιπλο, το Γραφείο, τον Κήπο, τα Λευκά Είδη και την Οργάνωση Σπιτιού, θα βρείτε τα πάντα για την χριστουγεννιάτικη διακόσμιση… Μοναδική ποικιλία σε στολίδια, μπάλες, δέντρα, φωτάκια για τον πιο όμορφο στολισμό του εσωτερικού ή εξωτερικού σας χώρου.  

Έτοιμες προτάσεις χριστουγεννιάτικου στολισμού κατάλληλες για να ταιριάξουν σε κάθε σπίτι και επαγγελματικό χώρο. Ξύλινα διακοσμητικά κρεμαστά ή επιτραπέζια, στολίδια σε γήινα χρώματα, μπάλες σε γκρι, λευκές, μπλε, κόκκινες και ροζ αποχρώσεις δημιουργούν μοναδικούς συνδυασμούς και σας φέρνουν πιο κοντά στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

Χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορους τύπους και διαφορετικές διαστάσεις, για μικρούς ή μεγάλους χώρους. Ανάποδα, παραδοσιακά, στενά, φωτεινά, χιονισμένα, θα τα βρείτε όλα στο Simple City!

Διακοσμητικά στοιχεία, κορδέλες, λουλούδια, φωτάκια σε όλες τις διαστάσεις, επεκτεινόμενα ή με πρόγραμμα εναλλαγής φωτισμού θα κάνουν το δέντρο σας πλούσια στολισμένο και ιδιαίτερο. Φέρτε την μαγεία των Χριστουγέννων στον χώρο σας!

Φέτος όπως και κάθε χρόνο, με αγορές άνω των 20 ευρώ από το κατάστημα αλλά και με την εγγραφή σας σε facebook και instagram, συμμετέχετε στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη κλήρωση για 6 υπέροχα δώρα. Διεκδικήστε και εσείς 3 lounge πολυθρόνες BRAD και 3 σετ με καρέκλες τραπεζαρίας VAL τεσσάρων τεμαχίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook