Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Μανώλη Χ. Γιαννούλη.

Τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μανώλη Χ. Γιαννούλη, συνοδευόμενο από μέλη του Δ. Συμβουλίου της Ένωσης, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Στη συνάντηση ήταν, επίσης, παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Δημοτικής περιουσίας κ. Χαζιράκης Νικόλαος,  ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλόγλου Τάσος , η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κα. Ζερβουδάκη Ελένη, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης κ. Νικηφοράκης Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ.  Φραγκιαδάκης  Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την προώθηση του Δήμου Χανίων ως τουριστικού προορισμού καθώς επίσης και την αναγκαιότητα έργων υποδομής που θα βελτιώσουν όχι μόνο την ποιότητα ζωής της πόλης των Χανίων αλλά και την εικόνας της. Συγκεκριμένα ο κ. Γιαννούλης εξέφρασε την χαρά του για τις πρωτοβουλίες που έχει λάβει η νέα δημοτική αρχή σχετικά με την αποκατάσταση των δρόμων και των πεζοδρομίων στο κέντρο των Χανίων.
 
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης ενημέρωσε τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων σχετικά με τα σχέδια και τις αποφάσεις που αφορούν τα έργα υποδομής του Δήμου αναφέροντας ότι ο Δήμος εργάζεται εντατικά για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη των Χανίων όπως το κυκλοφοριακό, ο χώρος στάθμευσης στο κέντρο των Χανιών, η διαπλάτυνση πεζοδρομίων κ.α.

Στην συνάντηση τέθηκε επίσης και το φλέγον ζήτημα της στέγασης των εκπαιδευτικών από την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κα. Ζερβουδάκη Ελένη με την δέσμευση για περαιτέρω συζήτηση μεταξύ Δήμου και Ένωσης Ξενοδόχων για την εξεύρεση λύσης.
 
Η συνάντηση έκλεισε μέσα σε φιλικό κλίμα με πρόθεση και από τις δύο πλευρές για την εντατικοποίηση  της συνεργασίας του Δήμου Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook