Δεν τη γλύτωσε ο "αυνανιστής" που παρενόχλησε συμφοιτήτριά του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

«Καμπάνα» 10 μηνών φυλάκισης με αναστολή έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον νεαρό φοιτητή που πριν από λίγες ημέρες εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον καταδίκασε χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό. Είχε προηγηθεί η συγκλονιστική κατάθεση του θύματος, που περιέγραψε με λεπτομέρειες το σοκ που υπέστη από τις αρρωστημένες πράξεις του 22χρονου φοιτητή. Όπως εξήγησε η κοπέλα, διάβαζε το βιβλίο της και δεν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του δράστη, αλλά ούτε και το γεγονός πως ο ίδιος είχε προβεί στη γενετήσια πράξη, παρά μόνο όταν ένιωσε το σπερματικό υγρό στο δέρμα της!

Όταν πια συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, εμβρόντητη απευθύνθηκε στον φοιτητή ρωτώντας τον αν καταλαβαίνει ότι αυτό που έκανε ήταν άρρωστο. Όπως τόνισε η φοιτήτρια και κόρη δικαστή στην κατάθεσή της, υπέστη σοκ από την πράξη του, ενώ εξήγησε πως στον χώρο βρισκόταν ακόμη μία κοπέλα, η οποία ωστόσο ήταν πιο μακριά, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το συμβάν.

Πάντως, θύμα και θύτης δεν συναντήθηκαν στη δικαστική αίθουσα, καθώς ο νεαρός φοιτητής Φυσικής προτίμησε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο «για να μη γίνει βορά στους δημοσιογράφους», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισής του. Καταθέτοντας η μητέρα του ζήτησε συγγνώμη από το θύμα και την οικογένειά του, και υποστήριξε πως ο γιος της είναι ένα ήσυχο παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Πηγή: espressonews.gr