Ακόμη και στη Δικαιοσύνη εμφανίζεται έτοιμος να προσφύγει ο επίκουρος καθηγητής Ακτινοθεραπευτικής του Πανεπιστημίου Κρήτης Χαράλαμπος Βαρβέρης κατά της απόφασης του διοικητή του ΠΑΓΝΗ Νίκου Κοκκίνη, με την οποία τέθηκε σε προσωρινή αργία για την υπόθεση της συνταγογράφησης των διατροφικών σκευασμάτων.

Ο διευθυντής του Ακτινοθεραπευτικού Τμήματος του ΠΑΓΝΗ, στον οποίο κοινοποιήθηκε προχθές η απόφαση του κ. Κοκκίνη, συνεχίζει να πηγαίνει κανονικά στο νοσοκομείο, όπως λέει ο δικηγόρος του Γιάννης Ξυλούρης. Ο ίδιος εξηγεί ότι η απόφαση του κ. Κοκκίνη δεν έχει νομική βάση καθώς δεν είναι αρμόδιος από τη θέση του για να παύσει τον κ. Βαρβέρη. Ως εκ τούτου, επισημαίνει ότι για τον πελάτη του δεν υπάρχει η απόφαση αυτή και άρα συνεχίζει να πηγαίνει στο νοσοκομείο.

«Είναι σαν να αναγνωρίζαμε παλιά στον αγρονόμο να καταδικάζει κάποιο σε θάνατο επειδή χάλασε το φράκτη του γείτονά του» αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι αρμόδιο για να λάβει τέτοια απόφαση είναι το πειθαρχικό συμβούλιο του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πάντως, ο κ. Βαρβέρης, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά της απόφασης, είτε με αίτηση ακύρωσης της απόφασης στα διοικητικά δικαστήρια είτε ακόμη και με προσφυγή στα αστικά δικαστήρια για προσβολή προσωπικότητας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook