Χρειάστηκε δίωρη χειρουργική επέμβαση για να κλείσει η πληγή των 2,5 εκατοστών

Το πάθημα του δικού του παιδιού να γίνει μάθημα στους υπόλοιπους γονείς θέλει ένας πατέρας από τη Γιούτα, στις ΗΠΑ, που η 5χρονη κόρη του έπεσε από το κρεβάτι με την οδοντόβουρτσά της στο στόμα με αποτέλεσμα να προκληθεί στον λαιμό της τρύπα 2,5 εκατοστών.

Ο 27χρονος Mitchell Gravenmier ήταν με τα παιδιά του, την 5χρονη Celeste και τον 2,5 ετών Matthew και ετοιμαζόταν να τα βάλει για ύπνο. Εκείνα χοροπηδούσαν πάνω στο κρεβάτι ενώ έπλεναν τα δόντια τους.

Ο Gravenmier είπε στα παιδιά του να σταματήσουν να χοροπηδάνε και όταν έστρεψε για μερικά δευτερόλεπτα το βλέμμα του για να μιλήσει με την σύζυγό του Victoria συνέβη το ατύχημα.

Η Celeste έπεσε και χτύπησε με την οδοντόβουρτσα στο στόμα και άρχισε να ουρλιάζει ενώ έβγαινε αίμα από το στόμα της.

«Φώναζε πολύ κι εγώ κοίταξα μέσα στο στόμα της και έβλεπα πως υπήρχε αίμα» περιγράφει ο πατέρας της. «Στην αρχή δεν το κατάλαβα, αλλά είχε μία τρύπα στο πίσω μέρος του στόματός της, στον λαιμό της».

Όταν κοίταξε στο στόμα της κόρης του με τον φακό, διαπίστωσε πως είχε μία τρύπα περίπου 2,5 εκατοστών.

«Ευτυχώς που η οδοντόβουρτσα δεν πήγε κάτω, μέσα στον λαιμό της. Οι γιατροί είπαν πως αν είχε μπει πιο μέσα, θα μπορούσε να είχε προκαλέσει μεγάλη ζημιά και αιμορραγία» περιέγραψε ο Gravenmier, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror.

Το ζευγάρι μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση δύο ωρών για να κλείσει η πληγή.

«Έκλαιγε γιατί το στόμα της είχε γεμίσει αίμα» εξηγεί ο πατέρας της.

Τώρα, η 5χρονη αναρρώνει στο σπίτι της με την οικογένειά της και για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα τρέφεται με μαλακές τροφές και υγρά.

«Θα είμαστε πιο αυστηροί με τα παιδιά, γιατί και ο Matthew έχει πολλή ενέργεια. Δεν θα παίρνουμε τα μάτια μας από πάνω τους όταν πλένουν τα δόντια τους» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook