Η δράση είναι πρωτοβουλία του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια ανάπτυξης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Στα Χανιά την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο χώρο του YEC HUB Chania (ΤΕΕ-ΤΔΚ, οδός Νεάρχου 23).

Οι ομιλητές του event στα Χανιά θα είναι:

● Η κα Ελπίδα Μαραγκουδάκη, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 
Εργάζεται πάνω από 20 χρόνια στο Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό Καταναλωτών Κρήτης Π.Ε. SYNKA SUPER MARKETS ως διοικητικό και διευθυντικό στέλεχος. Τα τελευταία 8 χρόνια έχει αναλάβει την Διεύθυνση Χονδρικών Πωλήσεων και Franchise.Λόγω της πολύχρονης εμπορικής της εμπειρίας, έχει αναλάβει ως Co – Founder τις εμπορικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις με τις τοπικές επιχειρήσεις για την All Inclusive Dining PC.

● Ο κος Μιχάλης Γκίκας, απόφοιτος του Πολυτεχνείου της Κρήτης: Ξεκίνησε από το 2015 να εργάζεται στον χώρο του Software project & Product Management σε συνεργασία με ελληνικές Startups επιχειρήσεις (Supermarketnow/Deliverynow , Slugg) , και στην συνέχεια στο Data Analysis/ Visualization. Το 2018 μαζί με την ομάδα του ίδρυσε το iqrate, μια υπηρεσία που προσφέρει όλα τα απαραίτητα δεδομένα της αγοράς, σε ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και τους συνεργάτες τους, για την βέλτιστη τιμολόγηση των δωματίων τους.

Στο Ηράκλειο την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο χώρο του Fuckup (οδός Τριφύτσου Αντωνίου 44).

Ο ομιλητής του event στο Ηράκλειο θα είναι:

● Ο κος Rob Rijsenbrij, CEO στην XLNT.: Έχει υπάρξει πρωταθλητής του σκι για 15 χρόνια και έχει δουλέψει στον χώρο του International Sport Marketing για πολλά χρόνια. Επίσης έχει ασχοληθεί με αρκετά μοντέρνα αθλήματα όπως freestyle σκι, snowboard, και beach volleyball. Σήμερα χρησιμοποιεί την τεχνολογία σαν εργαλείο για την βελτίωση των τεχνικών στα αθλήματα και στο marketing με την έκδοση εισιτηρίων και την πληρωμή για events σε στάδια και αρένες να είναι η ειδικότητα του. Όταν η PSD2 ( Payment Services Directive) ιδρύθηκε το 2012, ο Rob εστίασε πρωτίστως σε αυτόν τον τομέα της επιχείρησης και δημιουργήθηκε η XLNT .

Στο Ρέθυμνο την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο χώρο του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης (οδός Εμμανουήλ Πορταλίου 23).

Ο ομιλητής του event στο Ρέθυμνο θα είναι:

● Ο κος Βασιλειάδης Γιάννης, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με μεταπτυχιακή ειδίκευση στον ενεργειακό τομέα. Το 2018, με μία ομάδα επιστημόνων και συνεργατών ίδρυσε το VR Lab (Virtual Reality Lab), θέλοντας να αναδείξει τις πτυχές της εικονικής πραγματικότητας στη κοινωνία μας. Ως ένα από τα πλέον διαδραστικά μέσα, δίνει τη δυνατότητα να εμβαθύνει τόσο στο πεδίο της ψυχαγωγίας, όσο και σε επαγγελματικούς και εκπαιδευτικούς τομείς.Ο χώρος σχεδιάστηκε ώστε να αποτελέσει σημείο κοινωνικής και ενημερωτικής δραστηριότητας μεταξύ των χρηστών ανταλλάσσοντας ιδέες, τάσεις και απόψεις για τεχνολογικά και όχι μόνο θέματα!

Η αποστολή του Youth Entrepreneurship Club είναι να υποστηρίζει και να καθοδηγεί νέους ώστε να δημιουργούν εγχειρήματα με κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο.

Όραμα του οργανισμού, η δημιουργία κοιτίδων δημιουργικότητας και επιχειρηματικότητας μέσα στις πόλεις που θα αποτελέσουν έμπνευση και θα υποστηρίζουν νέους, ώστε να δημιουργούν θετικό κοινωνικό και οικονομικό αντίκτυπο από την Ελλάδα για όλο τον πλανήτη.

Λίγα λόγια για τα YEC Talks – Inspirational Networking Experience

Τα YECTalks , αποτελούν ανοιχτές συζητήσεις με ανθρώπους της τοπικής αγοράς, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ευκαιριών που υπάρχουν ακόμα και εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και στην παρότρυνση της κοινότητας να αναπτύξει το επιχειρηματικό οικοσύστημα στην Κρήτη.
Εδώ, θα συναναστραφείτε σε χαλαρό κλίμα με επαγγελματίες της Τεχνολογίας, της Οικονομίας, του Τουρισμού και γενικά ανθρώπους με ανησυχίες και ιδέες, που δημιουργούν και ενδιαφέρονται για την τεχνολογία, το επιχειρείν και την προσφορά στην τοπική κοινωνία.
Οι συμμετέχοντες γίνονται “συνομιλητές”, εμπνέουν, παρακινούν και δικτυώνουν με στόχο την πραγματοποίηση της ιδέας ή απλά την ικανοποίηση της περιέργειας. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook