Το πλέγμα που έχει τοποθετηθεί μπροστά από τη στάση εμποδίζει τους μαθητές να περιμένουν το λεωφορείο στο σωστό σημείο.

Ένα έργο του Δήμου Χανίων στο Καμπάνι Ακρωτηρίου, ναι μεν αποτελεί μια σωστή πρωτοβουλία για την ασφάλεια των πολιτών, ωστόσο μέχρι να ολοκληρωθεί, μάλλον δημιουργεί ταλαιπωρία σε μαθητές και παράπονα στους γονείς τους.

Ο Δήμος Χανίων ξεκίνησε από σήμερα Παρασκευή (22/11) μια εργολαβία έξω από τη στάση Καμπανίου στο Ακρωτήρι και πέριξ αυτής, που αφορά μια προσαρμογή του δρόμου, με τη δημιουργία εσοχής πεζοδρομίου που θα βοηθήσει στην ασφάλεια όσων περιμένουν στη στάση.

Τη δεδομένη στιγμή ωστόσο συμβαίνει το εξής οξύμωρο: Τα παιδιά που περιμένουν στη στάση του λεωφορείου, τουλάχιστον 15-20 στον αριθμό, αναγκάζονται να περιμένουν στο πεζούλι δίπλα στη στάση, διότι ακριβώς μπροστά στη στάση έχει τοποθετηθεί πλέγμα από τον εργολάβο, που ειδοποιεί για την πραγματοποίηση του έργου.

Μάλιστα, όπως ενημερωθήκαμε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων, το έργο αναμένεται να κρατήσει κάποιες ημέρες, συνεπώς απαιτείται να δοθεί μία λύση ώστε τα παιδιά που περιμένουν στη στάση να είναι και σε ασφαλές σημείο και προφυλαγμένα από καιρικές συνθήκες, που δεν θα είναι ιδανικές, όπως σήμερα, σε κάποιες από τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook