Δίνει "ραντεβού στους δρόμους εντός 15 ημερών" στην ανακοίνωσή της

Άμεση ήταν η απάντηση της "Rosa Nera" στην ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για εκκένωση στις καταλήψεις και στα κτήρια που τελούν υπό κατάληψη, μέσα στις επόμενες 15 ημέρες, ανακοίνωση που αφορά και το κτήριο της 5ης Μεραρχίας.

Η κατάληψη "Rosa Nera" απαντά με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο, ανακοίνωση-τελεσίγραφο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για εκκένωση των υπό κατάληψη κτηρίων, εντός 15 ημερών.

"Καλούνται όσοι εκμεταλλεύονται εργασία να αυξήσουν τους μισθούς κατά 200%, μειώνοντας αναλόγως τα ωράρια ή να προχωρήσουν στη συλλογική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής που κατέχουν κλέβοντας τον ανθρώπινο μόχθο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Rosa Nera που έχει αναρτηθεί στο μπλογκ της συλλογικότητας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Rosa Nera:

Καλούνται όσοι εκμεταλλεύονται εργασία να αυξήσουν τους μισθούς κατά 200%, μειώνοντας αναλόγως τα ωράρια ή να προχωρήσουν στη συλλογική ιδιοκτησία των μέσων παραγωγής που κατέχουν κλέβοντας τον ανθρώπινο μόχθο.

Καλούνται επίσης να παραιτηθούν άμεσα από κάθε πολιτική ιδιότητα όσοι παρανόμως παραβιάζουν τις διεθνείς συνθήκες προστασίας των προσφύγων δολοφονώντας τους, φυλακίζοντας και απαγάγοντας ακόμα και παιδιά για να τα κλείσουν σε απάνθρωπα κλειστά κέντρα κράτησης χωρίς πρόσβαση στην υγεία και την παιδεία.

Καλούνται όσοι απελαύνουν πρόσφυγες να εγκαταλείψουν τη χώρα και να παραδώσουν τις αρμοδιότητες για την προστασία των προσφυγικών ζωών στα διεθνή κινήματα αλληλεγγύης.

Η προθεσμία για την υλοποίηση των εντολών είναι 15 ημέρες από την δημοσίευση της παρούσης στον τύπο. Αλλιώς δεν θα τα πάμε καλά… γλυκά το λέμε.

Ραντεβού στους δρόμους.
Συνέλευση Αλληλεγγύης σε Καταλήψεις και Πρόσφυγες
ΤΟΠΟΣ: ΚΑΤΑΛΗΨΗ ROSA NERA, ΛΟΦΟΣ ΚΑΣΤΕΛΛΙ, ΧΑΝΙΑ

-Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (21/11) το βράδυ η Rosa Nera πραγματοποίησε ειρηνική κατάληψη στη ΝΕΑ Τηλεόραση Κρήτης, την ώρα του κεντρικού της δελτίου ειδήσεων, προβάλλοντας τις θέσεις της.