«Η Μαίρη έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι άσχημα, έσπασε δόντια! Ευτυχώς δεν κινδύνεψε η ζωή της! Είναι πολύ καλύτερα».

Ατύχημα για τη Μαίρη Λίντα στο Γηροκομείο Αθηνών. Η σπουδαία ερμηνεύτρια, που υπήρξε σύζυγος του θρυλικού Μανώλη Χιώτη και φιλοξενείται εδώ και περίπου έναν χρόνο στο ίδρυμα της λεωφόρου Κηφισίας, είχε μια πτώση πριν από λίγο καιρό με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να της κάνουν μερικά ράμματα, αλλά και να σπάσει δυο δόντια.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι ιθύνοντες του γηροκομείου, μεταφέροντάς την σε κεντρική κλινική, όπου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να την επισκεφθεί μετά το ατύχημά της ήταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Τζουανόπουλος, με τον οποίο έχουν συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν.

Τη δυσάρεστη είδηση για το ατύχημα της τραγουδίστριας, πάντως, έκανε γνωστή μέσω ανάρτησής του στα social media ο φίλος της, χορογράφος Τάκης Σαγιώρ, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η Μαίρη έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι άσχημα, έσπασε δόντια! Ευτυχώς δεν κινδύνεψε η ζωή της! Είναι πολύ καλύτερα».

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Λίντα εισήχθη στο Γηροκομείο Αθηνών τον περασμένο Δεκέμβριο, έπειτα από δική της επιθυμία, με σκοπό να ολοκληρώσει τη θεραπεία της μετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook