Το πρωί της Παρασκευής (22/11) έγινε η τελευταία προπόνηση των Χανίων πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αρτα και το παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη (24/11, 14:45 - ΕΡΤ Sports).

Ο Αλέκος Βοσνιάδης θα έχει στη διάθεσή του τον Λεοζίνιο που απουσίαζε με την Κέρκυρα, ενώ "μέσα" είναι και ο Δημητριάδης, που δεν προπονήθηκε προληπτικά την Πέμπττη (21/11).

Η ενημέρωση της ομάδας με την αποστολή για τον αγώνα έχει ως εξής:

Το βράδυ της Παρασκευής (22/11) αναχωρεί η αποστολή της ομάδας μας για την Αρτα, για το κυριακάτικο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Καραϊσκάκη (24/11, 14:45 - ΕΡΤ Sports).

Η τελευταία προπόνηση πριν από την αναχώρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Χανιά, στη Μοναχή Ελιά. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής, ποδοβόλεϊ και τακτική. 

Κανονικά προπονήθηκε ο Δημητριάδης, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Τριανταφυλλάκος και Καρτσαμπάς, ενώ το ειδικό τους πρόγραμμα συνεχίζουν οι Γρομητσάρης και Πάνος. Σε περίοδο αποκατάστασης του σοβαρού τραυματισμού του βρίσκεται και ο Ζιαμπάρης. 

Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτζαβασίλης, Λαζαρίδης, Σελινιωτάκης, Σωτηράκος, Καραγεώργης, Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης, Παπαχρήστος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Χύσι, Βρεττός, Λεοζίνιο, Δημητριάδης, Αρναρέλλης, Κουσκουνάς, Ναζλίδης, Τζιώρας.