Κατασχέθηκαν περισσότερα από 250 γραμμάρια κοκαΐνης, πιστόλι και φυσίγγια.

Συντονισμένες προσπάθειες της Αστυνομίας είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δύο αλλοδαπών για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή όπλων.

Πιο συγκεκριμένα συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης δύο αλλοδαποί (32χρονος και 31χρονη) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και όπλων. 

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρησ εντοπίστηκε η 31χρονη κατά τον χρόνο που μετέφερε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών με τελικό αποδέκτη τον 32χρονο και συνελήφθησαν. 

Ακολούθησε έλεγχος στην 31χρονη κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 265,4 γραμμάρια κοκαΐνης και δύο κινητά τηλέφωνα.
Ακολούθησε έρευνα στην οικία του 32χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :
Πιστόλι με τον γεμιστήρα του, 
117 φυσίγγια και
κινητό τηλέφωνο
Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook