Ο Εργοτέλης ετοιμάζεται να ξεπεράσει τα ευρωπαϊκά σύνορα, και να υποδεχτεί στο Ηράκλειο την Philadelphia Union η οποία θα έρθει στις 23 Φεβρουαρίου για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της. Άλλωστε η διοίκηση των κιτρινόμαυρων είχε προαναγγείλει αμέσως μετά την αδελφοποίηση με την Ουτρέχτη, την συνεργασία και με άλλους συλλόγους από την Ευρώπη και όχι μόνο.

Οκτώ μήνες έπειτα από την μακρινό ταξίδι των Δημήτρη Παπουτσάκη, Μανόλης Χαρωνίτη και Γιάννη Δασκαλάκη στις ΗΠΑ, έφτασε η ώρα για τα βγουν προς τα έξω τα πρώτα αποτελέσματα. Η Philadelphia Union είναι ο σύλλογος που χρηματοδοτείται κατά κύριο λόγο από Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία και έχει συνάψει σχέσεις με την κρητική ομάδα. Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που οι Αμερικανοί επέλεξαν το Ηράκλειο για να έλθουν ως προσκεκλημένοι του Εργοτέλη.

Ποια είναι η Philadelphia Union

Η Philadelphia Union ιδρύθηκε πριν από 2,5 χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2008. Το 2010 έκανε την παρθενική της εμφάνιση σε επαγγελματική κατηγορία ενώ, αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε διαδικασία μεταγραφικής ενίσχυσης. Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα μεγάλα «μπαμ» που έκανε ήταν η απόκτηση του διεθνή Κολομβιανού τερματοφύλακα Μοντραγκόν.

 Οι διοικούντες της Philadelphia είχαν επισκεφτεί το Ηράκλειο πριν τρεις μήνες προκειμένου να ελέγξουν της εγκαταστάσεις και το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στο νησί. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, είναι βέβαιο πως θα δοθούν κάποια φιλικά ανάμεσα στον Εργοτέλη και την Αμερικανική ομάδα ενώ δεν αποκλείεται κάποια στιγμή, το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου να περάσει τα σύνορα της Ευρώπης και να βρεθεί στην Αμερική είτε για φιλικά είτε για την προετοιμασία του καλοκαιριού. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook