Σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης.

Σοκ έχει προκαλέσει στη Λαμία, το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην είσοδο της πόλης.

Ο απολογισμός της σύγκρουσης των δύο οχημάτων τραγικός. Ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης, πατέρας 4 παιδιών νεκρός, η σύζυγός του σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λαμίας και τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, 5 και 4 ετών, στο νοσοκομείο παίδων της Αθήνας, με κατάγματα, χωρίς όμως να κινδυνεύει η ζωή τους.

Το tvstar.gr εξασφάλισε βίντεο από την στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο οχημάτων, όπως καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης γειτονικού καταστήματος.

Η μαύρη Mercedes κινούνταν στον παράδρομο της εισόδου από την Αθήνα. Στην οδό Αγίου Τρύφωνα κινούνταν μία BMW.
Σας παρουσιάζουμε το video χωρίς κανένα σχόλιο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο 37χρονος επέστρεφε από γάμο στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί με τη γυναίκα του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του. Μάλιστα τα δύο κορίτσια ήταν παρανυφάκια. Τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας τριών και ενάμιση περίπου ετών, είχαν μείνει στην Λαμία.distixima lamia07

Η μαύρη παλιά Mercedes, την οποία οδηγούσε ο Νίκος Μπαρμπέρης συγκρούστηκε με την BMW, με οδηγό έναν 36χρονο και συνοδηγό έναν φίλο του από την Στυλίδα, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν και όπως φαίνεται και στο βίντεο βγαίνουν μόνοι τους από το αυτοκίνητό τους.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο ΚΤΕΛ Φθιώτιδας καθώς ο Νίκος Μπαρμπέρης ήταν πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών και όλοι οι συνάδελφοί του είναι συγκλονισμένοι.

Τον 37χρονο νεκρό οδηγό και την οικογένειά του απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ, της ΠΥ Λαμίας μαζί με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που τους μετέφερε στο νοσοκομείο.

Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook