Οι αποφάσεις της ΕΛΜΕ Χανίων κατά τη ΓΣ του ΔΣ την Τετάρτη 21/11/2019.

Αναλυτικά:

1) Συζητήθηκε το θέμα των εκλογών για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων και αντιπροσώπων για το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ. Επικαιροποιήθηκε (κατά πλειοψηφία) ως ημέρα εκλογών η Τετάρτη18 Δεκεμβρίου. 

Η Γενική  Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18/12/2019 στις 09:00 πμ.  στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων  ενώ στις 12:30 – 20:00 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ, ΕΕ και αντιπροσώπων για το νομαρχιακό της ΑΔΕΔΥ.

Υπενθυμίζουμε ότι  για τη διαδικασία αυτή προβλέπεται συνδικαλιστική άδεια. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2018-2019. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση  η  οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ και των εκλογών.

Eπίσης:

2) Εκδόθηκε ψήφισμα συμπαράστασης στη συνάδελφο Κατερίνα Πανδή.

3) Εκδόθηκε ψήφισμα συμπαράστασης στους συμβασιούχους εργαζόμενους που αγωνίζονται για πλήρη δικαιώματα σχετικά με την προστασία της Κύησης και της Μητρότητας.

4) Εκδόθηκε ψήφισμα για το νέο ασφαλιστικό σύστημα που προωθεί η κυβέρνηση.

5) Με αφορμή την επίσκεψη του 3ο Δημοτικού Σχολείου Πυλαίας στο Νατοϊκό Στρατηγείο της Νάπολης, εκδόθηκε ψήφισμα ενάντια στο Νατοϊκό πρόγραμμα «Ειρήνη και Ασφάλεια στον Κόσμο»    


    Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΛΜΕ Χανίων
 
  Ο Πρόεδρος            Ο Γ. Γραμματέας
 Βασίλης Λιόντος      Μανώλης Γιακουμάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook