Ιδανικά άρχισε τις υποχρεώσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Αλέξανδρος Κάχρης.

Ο νεαρός πρωταθλητής του ΝΟ Χανίων σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 800μ. ελεύθερο, σε 25άρα πισίνα, στην Προκριματική Ημερίδα Grand Prix, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (23-24/11) στον Αγιο Νικόλαο.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με εξαιρετικό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του για τη νέα περίοδο ο Αλέξανδρος Κάχρης, όπως δηλώνει η παρουσία του στην Προκριματική Ημερίδα Grand Prix που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (23 και 24/11) στον Αγιο Νικόλαο.

Ο 16χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα των 800μ. ελεύθερο σε 25άρα πισίνα, καταρρίπτοντας το δικό του προηγούμενο ρεκόρ το οποίο κατείχε από τις 16 Δεκεμβρίου 2018. Ειδικότερα, ο νέος χρόνος για τον Κάχρη, ο οποίος και φέτος στοχεύει στο να έχει μια ανάλογη πορεία σε σχέση με την περασμένη περίοδο όπου πήρε μέρος σε μεγάλες διοργανώσεις, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει σημαντικές θέσεις στα αγωνίσματα που πήρε μέρος, είναι 8:12.63.

Ουσιαστικά δηλαδή βελτίωσε αισθητά το 8:16.41 που ήταν ο προηγούμενος χρόνος του.

Από ‘κει και πέρα, ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων έλαβε μέρος με επιτυχία στους αγώνες, στους οποίους το παρών έδωσαν 55 αθλητές και αθλήτριες. Εκεί καταρρίφθηκαν και τα πρώτα όρια εν όψει του πανελληνίου πρωταθλήματος που ακολουθεί σε λίγο καιρό, με τους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου να μένουν πολύ ευχαριστημένοι.

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον ΝΟΧ ήταν οι εξής (σε αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα): Αβερκάκης, Αλιπράντης, Αντωνογιαννάκης, Αρετάκη, Βαζάκας, Βαρυπατάκη, Βαρυπατάκης, Βιζυράκης, Βιτσιλάκης, Γεωργιάδη, Γιαννουλάκη, Δεληογλάνης, Δήμου, Ηλιάκη, Ηλιάκης, Θωμάκης, Καλογερής, Κανδανολέων, Κάχρης, Κοκκίνης, Κοκονά, Κολομβοτζάκης, Κονταξάκη, Κονταξάκης, Κόρακα, Κυριακοπούλου, Κυριακουλάκη, Λεωνίδου, Μαθιουλάκη, Μανάκου, Μαραγκουδάκη, Μαργιολάκη, Μετζιδάκη, Μηλιάκης, Μπιλιανίδης, Νικηφοράκη, Νικολάου, Ξανθόπουλος, Παναγκάσοβ Βικτ., Παναγκάσοβ Ηλ., Παπαστάμος, Παραδά, Περράκη, Πιτσιτάκη, Πιτσουλάκης, Πυροβολάκη, Σεργάκη, Σερλιδάκη, Στεφανουδάκης, Στραβοπόδη, Τρουλάκης, Τσίγκου, Φρέρης, Χαρκιωλάκης, Χατζάκης.


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook