Δυναμική παρουσία είχε στις διοργανώσεις Ταεκβοντό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21-24/11) ο Αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do Ακρωτηρίου.

Ο σύλλογος του Ακρωτηρίου συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες, με την επίσημη ενημέρωση να αναφέρει τα εξής:

Μαραθώνιος αγωνιστικού Ταεκβοντο στο στάδιο ειρήνης και φιλίας, 21 με 24 Νοεμβρίου με την συμμετοχή περίπου 2500 αθλητών σε δύο διοργανώσεις το Πανελλήνιο παίδων κορασίδων και το Πανελλήνιο κύπελλο Βόλαρη. Ο σύλλογος ταεκβοντο Ακρωτηρίου συμμετείχε δυναμικά με 8 αθλητές και αθλήτριες.

Στο πανελλήνιο παίδων και στην κατηγορία -61 κιλά αγωνίστηκε ο Χατζηδάκης Χρήστος κερδίζοντας τους δύο πρώτους αγώνες με 26-6 και 20-13 και στον τρίτο αποκλείστηκε μια ανάσα από τα μετάλλια μένοντας στην 5η θέση ενώ στο κύπελλο διεκδίκησε την 3η θέση με χάλκινο μετάλλιο.

Στο κύπελλο για την υπόλοιπη ομάδα είχαμε τον Λεδάκη Φάνη στα -33 κιλά με δύο νικηφόρους αγώνες 27-2 και 31-19 και με ήττα στον τρίτο αγώνα που του στέρησε κάποιο μετάλλιο μένοντας στην 5η θέση.

Νίκη στον πρώτο του αγώνα είχε και ο Λεδάκης Προκόπης στα -41 κιλα με 16-9 αλλά αποκλείστηκε από τα μετάλλια. Δυναμικό παρών έδωσε και ο Κουκουνάκης Στέφανος στα -37 κιλά με 2 νικηφόρους αγώνες 17-13 και 22-14 και με τον αποκλεισμό του στον 3ο αγώνα έμεινε στην 5η θέση.

Νίκη είχε στον πρώτο της αγώνα και η Συμιτζόγλου Λυδία στα -47 κιλά με σκορ 23-10 μένοντας όμως εκτος μεταλλίων. Αποκλείστηκαν από τον πρώτο τους αγώνα αλλά με πολύ καλή προσπάθεια οι Πούλακας Βασίλης, Γραμματικός Δημήτρης και Ευαγγελοπούλου Ραφαηλία.

Η προπονήτρια του συλλόγου Λεβεντακη Όλγα δήλωσε πολύ ευχαριστημένη για την απόδοση της ομάδας και τους νικηφόρους αγώνες των αθλητών της σε μια διοργάνωση με πολύ υψηλό ανταγωνισμό. Συγχαίρει όλα τα παιδία για την προσπάθεια τους και πιστεύει ότι οι διακρίσεις στο μέλλον θα είναι πλέον γεγονός.

Σε ανακοίνωση το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί για τη στήριξη της ομάδας την ΑΝΕΚ LINES και BLUESTAR FERRIES.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook