Η ΑΝΕΚ LINES και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI INSTITUTE)  συνδιοργανώνουν, την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, από τις 10.30 ως τις 12.30, στο Συνεδριακό Κέντρο  της ΑΝΕΚ την δεύτερη Διαδραστική Ημερίδα με θέμα την “Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο”.

Η ημερίδα, όπως και η πρώτη που έγινε στις 5 Νοεμβρίου, απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Χανίων και Ρεθύμνου.

Βασικός εισηγητής της δράσης είναι ο Αντιστράτηγος εα ΕΛΑΣ και Πρόεδρος του CSI Institute  Μανώλης Σφακιανάκης, ο οποίος θα ενημερώσει εκπαιδευτικούς και παιδιά, για την ορθή χρήση της τεχνολογίας, την ασφαλή πλοήγηση στο Internet, καθώς και για τη διαχείριση πιθανών διαδικτυακών απειλών.

Φαινόμενα όπως το cyberbullying, ο διαδικτυακός εθισμός και η εκδικητική πορνογραφία που το τελευταίο διάστημα παρουσιάζουν έξαρση θα αναλυθούν από την Κλινική Εγκληματολόγο και Διευθύντρια του CSI Institute, Kαλλιόπη Ιωάννου.

Επίσης, ο διεθνώς διακεκριμένος αθλητής υπεραποστάσεων, Μάριος Γιαννάκου, θα μιλήσει για την καταπολέμηση του Διαδικτυακού Εθισμού και την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook