Ενταση υπήρξε στα τελευταία λεπτά του αγώνα Πανακρωτηριακός-Επισκοπή μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων Γιώργου Κόλτζου και Γιάσμινκο Βέλιτς.

Οι δύο προπονητές κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια ενώ η συνέχεια περιλάμβανε δηλώσεις του προπονητή της Επισκοπής που έκανε λόγο για καταστάσεις προηγούμενων δεκαετιών.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα στην επίσημη ενημέρωσή της για τον αγώνα ανέφερε τα εξής: Το ματς στιγμάτισαν οι αλλεπάλληλες καθυστερήσεις στο ματς από τους γηπεδούχους στις οποίες έδειξε ανοχή ο διαιτητής κ. Κρασαγάκης. Μάλιστα με απόφαση της διοίκησής μας δεν θα δημοσιευθούν δηλώσεις ελέω της αντισυναδελφικής συμπεριφοράς προς τον προπονητή μας Γιάσμινκο Βέλιτς, από τον ομόλογό του στον Πανακρωτηριακό, Γιώργο Κόλτζο.

Από την άλλη υπήρξε ανακοίνωση-απάντηση του Πανακρωτηριακού στις δηλώσεις του Γ. Βέλιτς αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τις δηλώσεις του προπονητή της Επισκοπής και χωρίς να επιδιώκουμε να μπούμε σε δημόσιο διάλογο με την αντίπαλη ομάδα την οποία σεβόμαστε απόλυτα, υπενθυμίζουμε στον κο Γιάσμινκο Βέλιτς ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η ισοπαλία και θα πρέπει να την αποδεχόμαστε και όχι να ρίχνουμε τις ευθύνες μας γι’ αυτήν σε άλλους.

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να γίνουμε κριτές διαιτησίας, καθώς δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι να τους κρίνουμε, όπως έκανε o κος Βέλιτς «δεν μπορώ όμως να μην πω, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για την ισοπαλία, ότι τέτοιες διαιτησίες είναι απαράδεκτες. Είναι κρίμα στον… 21ο αιώνα να υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες, που σφυρίζουν ότι τους λέει ο αντίπαλος».

Τον προτρέπουμε δε, αφού παρακολουθήσει προσεκτικά το βίντεο του αγώνα (καθώς το μόνο που έκανε πολύ καλά σήμερα ήταν να διαμαρτύρεται συνεχώς σε κάθε απόφαση του διαιτητή), να αναζητήσει αλλού τις πραγματικές αιτίες του σημερινού αποτελέσματος, σε έναν αγώνα που όπως ο ίδιος ανέφερε «Ο Πανακρωτηριακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στις μονομαχίες. Έδωσε το καλύτερο που μπορούσε σε ότι αφορά την μαχητικότητα, ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο».

Η σημερινή ισοπαλία του Πανακρωτηριακού ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και ΔΙΚΑΙΗ και οφείλουμε να συγχαρούμε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας, για το ΗΘΟΣ, την ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ και τα ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ που έδειξαν μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ευχόμαστε στο ιστορικό σωματείο του Α.Ο Επισκοπής, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.

*φωτ. από athlitiko

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook