Μεθυσμένος ο οδηγός που παρέσυρε στο θάνατο τον 27χρονο – «Οδηγούσε με 200 χλμ»

Αγνώριστο έγινε το όχημα του 27χρονου, που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα σε θανατηφόρο δυστύχημα.

Αιτία και πάλι ως φαίνεται ο ανθρώπινος παράγοντας αφού ο Ρώσος οδηγός που καρφώθηκε πάνω στο όχημά του, είχε στον οργανισμό του πενταπλάσιο του κανονικού αλκοόλ, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Ο θάνατος του 27χρονου ήταν ακαριαίος ενώ ο άλλος οδηγός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του θανατηφόρου, να δώσει σχετικές πληροφορίες στην Αστυνομία.

Δείτε τα πλάνα από το θανατηφόρο τροχαίο:

Διευθυντής της Τροχαίας: Πρωτοφανές δυστύχημα για την Κύπρο – Οδηγούσε με 200 χλμ»

Συγκλονισμένος ο Διευθυντής της Τροχαίας Αρχηγείου, μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι για το φρικτό θανατηφόρο που στοίχισε τη ζωή στον 27χρονο.

Ο κ. Γιαννάκης Γεωργίου είπε ότι το δυστύχημα αυτό δεν ξανασυνέβη στην Κύπρο και είναι πρωτοφανές για τα κυπριακά χρονικά, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Ένας ασυνείδητος οδηγός είπε ο κ. Γεωργίου καρφώθηκε σε προπορευόμενο όχημα, το εκτίναξε 200 μέτρα και το διέλυσε εντελώς, σε έναν δρόμο χωρίς κίνηση, τα ξημερώματα.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι μαρτυρία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία αναφέρει ότι η ταχύτητα του οδηγού πλησίαζε τα 200 χιλιόμετρα. Άλλοι οδηγοί του έκαναν φλας να σταματήσει αφού πήγαινε ζικ ζακ στον δρόμο είπε ο κ. Γεωργίου.

Σύμφωνα με τον Δ/ντη τροχαίας Αρχηγείου οι Αρχές μελετούν το ενδεχόμενο της κατηγορίας της ανθρωποκτονίας, πράγμα που έγινε για άλλο οδηγό και στο παρελθόν. Αυτό ωστόσο είναι κάτι που εναπόκειται στον Γενικό Εισαγγελέα να το αποφασίσει.

Ο οδηγός ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με κάταγμα σπονδύλου στο Νοσοκομείο βρισκόταν στο τιμόνι μεθυσμένος ενώ στάλθηκε δείγμα αίματος στο κρατικό χημείο προκειμένου να διαφανεί αν έκανε χρήση και εξαρτησιογόνων ουσιών.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook