Η θεατρική ομάδα «Ο ΑΠΟΜΙΜΩΝ» του πολιτιστικού-πνευματικού κέντρου της ενορίας Κάτω Ασιτών παρουσιάζει την κωμική παράσταση ο «Μπακαλόγατος» στον Θεατρικό Σταθμό Ηρακλείου με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Οι παραστάσεις θα δοθούν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 η Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Το θεατρικό έργο:
Ο Ζήκος είναι επαρχιώτης που δουλεύει υπάλληλος στο μπακάλικο του Παντελή και είναι ερωτευμένος με την όμορφη Φιφίκα, η οποία θέλοντας να παίξει μαζί του, προσποιείται ότι ανταποκρίνεται, ενώ αγαπάει τον Κιτσάρα. Ο Παντελής αν και προχωρημένης ηλικίας θέλει για λογαριασμό του τη νεαρή φίλη της Φιφίκας, Λίτσα. Ο Ζήκος τον κοροϊδεύει για την επιλογή του, Ο Παντελής με τον πατέρα της Λίτσας αποφασίζουν να ανακοινώσουν στη Λίτσα την ημέρα των γενεθλίων της ότι ο Παντελής και εκείνη θα αρραβωνιαστούν. Η Λίτσα μόλις το μαθαίνει τρομάζει μόνο με την ιδέα γι’ αυτό προσπαθεί να το αποφύγει μέσω κλεψιάς από την αγαπητό της Αργύρη. Όμως το κλέψιμό της αποκαλύπτεται την τελευταία στιγμή από την κυρα-Δέσποινα και καταλήγουν όλοι στο σπίτι της Λίτσας προκειμένου να εξηγήσουν γιατί έγινε αυτό το περιστατικό. Τότε, ο πατέρας της Λίτσας, ο κυρ-Μανώλης, θα δεχτεί να την δώσει στον αγαπημένο της Αργύρη, ενώ και ο Κιτσάρας, μη χάνοντας την ευκαιρία της παρουσίας του πατέρα της, ζητά και παίρνει το χέρι της Φιφίκας.

ΚΕΙΜΕΝΟ:ΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΡΙΔΗΣ
ΔΙΑΣΚΕΥΗ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΝΑΔΑ
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΖΕΡΒΑΚΗΣ
ΧΟΡΟΓΑΦΙΑ: ΚΑΛΙΟΠΗ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ
ΗΧΟΣ-M ΟΥΣΙΚΗ : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ
ΣΚΗΝΙΚΑ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ
ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗΣ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ:ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ
ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΚΟΤΖΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΚΟΤΖΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΤΖΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΛΑΓΚΑΔΙΤΗ ΧΡΥΣΑ
ΜΗΝΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΠΟΛΕΜΑΡΧΑΚΗ ΤΖΕΛΑ
ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΤΣΕΡΕΒΕΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook