Αποκορύφωμα σήμερα των προσφορών στις οποίες είχαν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες πολλά καταστήματα των Χανίων.

Οι Χανιώτες τίμησαν δεόντως την black friday αφού ξεχύθηκαν από το πρωί στα καταστήματα για να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ συμφέρουσες τιμές μετά από γενναίες εκπτώσεις και προσφορές.

Πολλά καταστήματα των Χανίων συμμετείχαν στην black friday προχωρώντας σε μείωση των τιμών σε πλειάδα προϊόντων τα οποία έσπευδαν να αποκτήσουν οι καταναλωτές. 

Κατάστημα Σκορδυλάκης

Οι καταναλωτές… εφόρμισαν στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Σκορδυλάκη στα Χανιά και τα “σήκωσαν” όλα! Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του καταστήματος, Κώστας Σκορδυλάκης:

“Στα είδη υπάρχουν εκπτώσεις από 30-40% αναλόγως το προϊόν. Ξεκινήσαμε από τη Δευτέρα προσφορές σαν black week και σήμερα είναι η αποκορύφωση της εβδομάδας προσφορών. Υπάρχουν επιλεγμένοι κωδικοί που έχουν ειδικές τιμές με προσφορά για σήμερα και μόνο για σήμερα. Αν μείνουν κάποια αποθέματα, που το βλέπουμε δύσκολο, θα τα δώσουμε αύριο Σάββατο. H κίνηση των καταναλωτών είναι τόσο μεγάλη που πιστεύω ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν αδειάσει τα ράφια.”

Italian Factory Outlet

Τη μεγάλη προσφορά 1+1 σε επώνυμα είδη έσπευσαν να πετύχουν σήμερα οι καταναλωτές στο Italian Factory Outlet, που έχουν την ευκαιρία με την αγορά ενός προϊόντος να πάρουν δώρο ένα δεύτερο. Η προσφορά του 1+1 δώρο θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο στο πλαίσιο των προσφορών του black friday.

Κατάστημα Simple City

Με τις τσάντες γεμάτες έφευγαν από το κατάστημα Simple City σήμερα οι καταναλωτές που δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Σύμφωνα με την υπεύθυνη πωλήσεων, Ιωάννα Φουρίκη, γίνεται έκπτωση 20% σε όλα τα είδη ενώ σε επιλεγμένα προϊόντα και είδη η μείωση της τιμής αγγίζει ακόμα και το 50%! Όπως ανέφερε, η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, οι καταναλωτές ανταποκρίθηκαν στις προσφορές που έγιναν λόγω black friday και για τον λόγο αυτό οι μειωμένες αυτές τιμές θα ισχύουν και αύριο Σάββατο.

Κατάστημα Μπαρμπόπουλος

Οι προσφορές στο πλαίσιο της black friday ξεκίνησαν από χθες με 30% σε όλα τα είδη και 20% στα εσώρουχα. Οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν τις αγορές τους σε συμφέρουσες τιμές μέχρι και αύριο.

Κατάστημα Candia Strom – ΚΕΝΤΙΑ

Μεγάλη η ανταπόκριση των καταναλωτών στις προσφορές της black friday οι οποίες θα συνεχιστούν και αύριο, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος Candia Strom – KENTIA. Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 30% και φτάνουν και το 60%!

Κατάστημα Ninetyone

Η κίνηση είναι αρκετά ικανοποιητική και ο κόσμος ανταποκρίθηκε στις προσφορές. Οι προσφορές στο Ninetyone που έχουν αρχίσει από χθες θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο Σάββατο με την έκπτωση να φτάνει το 30% στα είδη.

Κατάστημα Shop in Furniture

Δεν άφησαν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη οι καταναλωτές που θέλησαν να αποκτήσουν έπιπλα σε τιμές ευκαιρίας. Σύμφωνα με την υπεύθυνη του καταστήματος ειδικά χθες η κίνηση ήταν αυξημένη και συνεχίστηκε και σήμερα αφού οι εκπτώσεις στα είδη φτάνουν μέχρι και 50% μείον. Οι προσφορές θα συνεχιστούν και αύριο.

Κατάστημα Consum Cosmetics

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του καταστήματος, Νίκο Αθητάκη: “Παραδοσιακά εμείς κάνουμε κάθε χρόνο μια εβδομάδα bazzaar. Φέτος λόγω του black friday ξεκινήσαμε σήμερα το bazzaar που θα διαρκέσει μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου. Έτσι από σήμερα μέχρι τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχουμε εκπτώσεις από 30-50% και σε κάποιους επιλεγμένους κωδικούς θα φτάσουν και το 60%. Μέχρι στιγμής η κίνηση στο κατάστημα είναι πολύ μεγάλη και εξελίσσεται πολύ καλά.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook