Ακυρώθηκαν όλες οι γιορτινές εκδηλώσεις - Η ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινότητας Μουρνιών

Ένα νέο άνθρωπο, μόλις 22 ετών αποχαιρετούν σήμερα όχι μόνο η οικογένεια και οι φίλοι αλλά μια ολόκληρη περιοχή που βυθίστηκε χθες σε βαθύ πένθος στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του νέου άνδρα σε τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά.

Η τοπική κοινωνία Μουρνιών είναι συγκλονισμένη από τον χαμό του 22χρονου που έφυγε τόσο νωρίς από τη ζωή όταν χθες το πρωί στην εθνική οδό Χανίων - Ρεθύμνης, στο ύψος του Αγίου Ραφαήλ, το όχημα που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Η Δημοτική Κοινότητα Μουρνιών σε ανακοίνωσή της εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και προχωρά στην ακύρωση όλων των γιορτινών εκδηλώσεων στις Μουρνιές. Συγκεκριμένα ακυρώνεται η εκδήλωση του συλλόγου "Asperger Χανια", την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο της ενορίας, ενώ ματαιώνονται και οι εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου 7-8 Δεκεμβρίου που είχε διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Γονέων Μουρνιών σε συνεργασία με τη Δ.Κ.Μουρνιων και τον Δημο Χανιων.