Μετά την ανακούφιση που προκάλεσε η είδηση από την οριστική αθώωση του ΟΦΗ για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη , στην κρητική ομάδα προσπάθησαν να βάλουν σε προτεραιότητα το άλλο καυτό ζήτημα που κρέμεται σαν «δαμόκλειο σπάθη» πάνω από το κεφάλι των διοικούντων της ομάδας και δεν έχει να κάνει με την υπογραφή του νέου συμφωνητικού με την πλευρά Βατσινά.

Πριν μερικές μέρες οι δύο πλευρές έκατσαν στο ίδιο τραπέζι και συμφώνησαν στην υπογραφή ενός νέου συμφωνητικού με διαφορετική καταβολή των δόσεων. Και εκεί που όλα έδειχναν ότι απέμενε ένα τυπικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές για να οριστικοποιηθεί και να υπογραφεί η νέα συμφωνία στην οποία δεν θα έπαιρνε μέρος ο Γιάννης Κουράκης , το ραντεβού αυτό δεν έγινε ποτέ στην ημερομηνία που είχε οριστεί στη συνέχεια ήρθε το θέμα της κλήσης του ΟΦΗ για τα «στημένα» παιχνίδια και κάπου εκεί το θέμα ξεχάστηκε.

Για λίγο όμως αφού επανήλθε την Τρίτη το βράδυ σε μια πολύωρη συνάντηση που είχε το νέο μέλος του δ.σ της ΠΑΕ ΟΦΗ ο κ. Κώστας Τουγλής (που έχει ενεργό ρόλο στο να βάλει μια τάξη στα ανοικτά οικονομικά ζητήματα της ΠΑΕ) με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Φανούρη Βατσινά για να δοθεί οριστική λύση στο θέμα του, και να πέσουν οι υπογραφές για το νέο συμφωνητικό.

Ο κ. Τουγλής εκ μέρους της ΠΑΕ ΟΦΗ πρότεινε την εξόφληση ενός ποσού της τάξεως των 200.000 ευρώ προς την πλευρά των αδερφών Βατσινά μέχρι το τέλος του 2011 και από εκεί και πέρα να ακολουθηθεί η διαδικασία εξόφλησης που είχε συμφωνηθεί στο τελευταίο ραντεβού που είχε γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο κ. Βατσινάς από την πλευρά του δεν δέχθηκε την πρόταση του κ. Τουγλή και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει ξεκινήσει και πάλι την διαδικασία για την κατάσχεση των χρημάτων που είναι να πάρει ο ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά και τον Ο.Π.Α.Π. Και μιλάμε για χρήματα που είναι απαραίτητα για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ ΟΦΗ που η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά προβλήματα που την κυνηγούν μοιάζουν με «λερναία ύδρα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook