Ο Πλατανιάς δεν αντιμετώπισε δυσκολίες κάνοντας νικηφόρα πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Νέων της Super League 2 με 4-0 απέναντι στα Χανιά, στο γήπεδο των Αγ. Αποστόλων. 

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν προβάδισμα στο 8' με σουτ του Αρζίδη από πλάγια θέση, για να γίνει το 0-2 στο 20' με τον Κούφα που απέφυγε και τον Τριανταφυλλάκη πλασάροντας σε κενή εστία. Στο 23' από την ωραία μπαλιά του Αρζίδη ο Στεφανίδης έδωσε "μισό γκολ" στον Πελτέκη που πλάσαρε για το 0-3, ενώ στο 58' με αυτογκόλ του Λενταράκη που προσπάθησε να απομακρύνει έγινε το 0-4.

Τα Χανιά είχαν δοκάρι στο 46' με τον Μίχο, ενώ ο Πλατανιάς από το 70' έπαιζε με δέκα παίκτες, αφού αποχώρησε λόγω αδιαθεσίας ο Γιακουμάκης (είχαν γίνει όλες οι αλλαγές).

Διαιτητής: Τρίγκας
Βοηθοί: Κολοκοτρώνης - Μαρκετάκης

Κ19 Χανιά (Βασίλης Κούτας): Τριανταφυλλάκης, Ντιρμίσι, Ζαχαρωτάκης, Κρέτσι, Δαμιανάκης (41' Νικολουδάκης), Σκουλάς (64' Μαρκουλάκης), Καραβοκύρη (64' Μαλανδράκης), Καπριδάκης, Μίχος, Τζεμολλάρι (41' Λενταράκης), Οικονομόπουλος (57' Λένα).

Κ19 Πλατανιάς (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Ανωμεριανάκης, Κολομπάκης, Πελτέκης, Σγουρούδης (63' Ταγιάρι), Ψαλιδάκης, Καγκελίδης (63' Σπυριδάκης), Χειμωνέττος (46' Δρικάκης), Κούφας (55' Σελάμης), Αρζίδης, Φασαράκης, Στεφανίδης (46' Γιακουμάκης).


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook