Ο Πλατανιάς με δύο γκολ που δέχθηκε μετά το 60′ ηττήθηκε με 2-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες” για την 7η αγωνιστική της Super League 2. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με τον Κρίζμαν και τελικά “χτύπησαν” στο δεύτερο από εκτελέσεις κόρνερ του Γκαρσία με σκόρερ τους Κάστρο (64′) και Παμλίδη (76′).

Ο Πλατανιάς απείλησε στο 54′ με τον Νίλι αλλά ο Χανιώτης αμυντικός Παντελάκης έσωσε τον ΠΑΣ.

Οι φάσεις του αγώνα
13′ Διπλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ με τον Κρίζμαν να μην μπορεί να “νικήσει” τον Γκοτ, τους αμυντικούς να απομακρύνουν και τον Κρίζμαν με κεφαλιά-ψαράκι να στέλνει την μπάλα άουτ.
26′ Ευκαιρία για τον ΠΑΣ, με τον Κρίζμαν από κοντά να στέλνει με σουτ την μπάλα άουτ.
32′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Κρίζμαν από την προσπάθεια πάσας του Νιαυραδάκη στον Ρουσσάκη να γίνεται κάτοχος της μπάλας αλλά απέναντι από τον Γκοτ να πλασάρει ψηλά άουτ. 
34′ Φάουλ του Ποζατζίδη η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. 
54′ Σουτ του Νίλι ο Παντελάκης με τάκλιν σώζει τον κίνδυνο για τον ΠΑΣ.
57′ Ο Λέο με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
64′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Γκαρσία ο Παντελάκης παίρνει την κεφαλιά ο Ποζατζίδης διώχνει στη γραμμή και ο Κάστρο από κοντά πλασάρει για το 1-0.
76′ ΓΚΟΛ: Κόρνερ του Γκαρσία κεφαλιά του Μιγκέλ, ο Γκοτ διώχνει με γροθιές και ο Παμλίδης με σουτ κάνει το 2-0.
87′ Σουτ του Γκαρσία άουτ.

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Βοηθοί: Μαλανδρής (Χαλκιδικής) – Σακκάς (Θεσσαλίας)
4ος διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Κίτρινες κάρτες: Μποσέτι (18′), Οικονομόπουλος (33′), Λεωνιδόπουλος (36′), Ουές (44′), Μιγκέλ (88′), Παπουτσογιαννόπουλος (89′)

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (52′ Πίτου Γκαρσία), Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Κρίζμαν, Λέο (85′ Λώλης), Νάουμετς, Ξύδας (71′ Παμλίδης).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Τσαμούρης, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης (61′ λ.τρ. Σαάντο), Ουές, Ποζατζίδης, Λεωνιδόπουλος (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μποσέτι, Παπαδόπουλος (58′ Καραγκούνης), Νίλι, Μιγκέλ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook