Το τελευταίο αντίο είπαν φίλοι και συγγενείς που βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά όπου τελέστηκε η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιώργου Δεικτάκη.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και απλός κόσμος βρέθηκε στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει τον πρώην Βουλευτή Ηρακλείου που έφυγε από την ζωή το πρωί της Κυριακής μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο στο γήπεδο του ΟΦΗ - λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα των δύο ομάδων. 

Πλήθος στεφάνων,έξω από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, μεταξύ αυτών του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη και του προέδρου της βουλής Κώστα Τασούλα. 

Στέφανα έχουν καταθέσει τόσο εκπρόσωποι της Αποκεντρωμένης διοίκησης Κρήτης, όπου ο Γιώργος Δεικτάκης είχε θητεύσει όπως κι ο κ. Κεφαλογιάννης τον οποίο είχε αντικαταστήσει στην βουλή ως βουλευτής ο κ. Δεικτάκης, όταν ο κ. Κεφαλογιάννης μετείχε ως υποψήφιος στις Ευρωεκλογές.

Να σημειωθεί πως τον επικήδειο λόγο αναμένεται να εκφωνήσει ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.