Μια ακόμα πολύ καλή παρουσία στης Κωνσταντίνας Παπαστεφανάκη της Μεσαρίτισσας τραγουδίστριας που έχει κλέψει την παράσταση στο «The Voice»!

Χθες βράδυ με την Αλεξάνδρα Αξιώτη τραγούδησαν το «Επιτέλους» και πραγματικά εντυπωσίασαν!

H Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη, η οποία αμέσως μετά το χθεσινοβραδινό «The Voice» σημείωσε:

Στόχος επετεύχθη!

Νιώθω εξαιρετικά χαρούμενη και μπερδεμένη ταυτόχρονα, γιατί δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμη όλο αυτό που γίνεται και που έχω καταφέρει, μέχρι στιγμής. Είμαι ένας αυθόρμητος χαρακτήρας με καλές προθέσεις πάντα, όσοι με γνωρίζουν θα το ξέρουν αυτό, όπου πάντα τα συναισθήματα μου είναι έκδηλα. Δε μπορώ να κρυφτώ, δε ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι καλό για όλους αυτό, αλλά δε προσποιούμαι ποτέ!

Την ημέρα των Battles ήμουν λίγο αδιάθετη και με το άγχος να έχει βαρέσει στο κόκκινο, παρόλα αυτά η Helena Paparizou με εμπιστεύτηκε ξανά και μου έδειξε πόσο πιστεύει σε μένα ξανά,  δίνοντας μου την ευκαιρία και την τιμή να μπορώ να παρευρίσκομαι στα live του The Voice of Greece και νοιώθω πραγματικά τυχερή!

Να ευχαριστήσω οοολα τα παιδιά της παραγωγής για την ακόρεστη συμπαράσταση στις τόσες ώρες που έχουμε περάσει μαζί, τους υπέροχους μουσικούς μας, Tony Kontaxakis τον μαέστρο μας, την αγαπημένη vocal coach Eleni Alexandris A του team Helena για την βοήθειά και την ενθάρρυνση σε καθε βήμα μας, την αγαπημένη σε οοολους Maria Drouza , τον υπέροχο συνεργάτη της Έλενας, τον Γιάννη μας, την συνεργάτιδα της, Στεφανία, όπου όλα τα παιδιά του team της Έλενας, ξέρουμε και έχουμε νιώσει την απεριόριστη στήριξη και βοήθεια τους σε κάθε βήμα μας, εξίσου.

Ένα μεγάλο μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στην κοΛΛΛητή μου, στο ανεπανάληπτο ντουέτο μας… Που βγάλαμε τα εσώψυχά μας στις πρόβες και ήρθαμε πιο κοντά! Από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει και με μια υπέροχη φωνή! Σου εύχομαι τα καλύτερα γιατί τα αξίζεις!!!

Όλοι έχουμε γίνει μια οικογένεια μέσα στο team #Helena, ο κάθε αποχωρισμός είναι δύσκολος, γιατί έχουμε μοιραστεί ώρες και πολλές στιγμές και είμαι σίγουρη ότι και από τα υπόλοιπα teams, υπάρχει το ίδιο συναίσθημα μεταξύ τους, σε κάθε αποχώρηση.
Το ταξίδι μου λοιπόν θα συνεχιστεί στα #CrossBattles #live και πραγματικά δε θέλω να τελειώσει εδώ.

Τώρα είναι στο χέρι το δικό σας και του Θεού που μου δίνει δύναμη πάντα, ώστε να μπορέσω να συνεχίσω μέσα στο #TheVoice.

Όσοι πιστεύετε σε μένα και θέλετε να με στηρίξετε έμπρακτα, δεν έχετε παρά να μου δείξετε την στήριξη σας με την ψήφο σας, ΑΝ φυσικά το νιώθετε και θέλετε, και εγώ να συνεχίσω μέσα στο παιχνίδι να ερμηνεύω και να βγάζω την ψυχή μου!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας, τους προαναφερθέντες και όλους όσους μου δείχνετε το ενδιαφέρον σας με τα μηνύματα σας αλλά πάνω από όλα τους γονείς μου που μέχρι στιγμής είναι πάντα δίπλα μου, ΣΕ ΟΛΑ. Καλή συνέχεια να έχουμε όλοι μας με υγεία, ευλογία κυρίου και χαρές”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook