Μέσα σε πολύ έντονο κλίμα όπου δεν έλειψαν τα φραστικά επεισόδια και οι αποχωρήσεις, ψηφίστηκε ο οικονομικός προϋπολογισμός του Δήμου Ηρακλείου για το 2020.

Θετική ήταν η ψήφος των παρατάξεων των Γιώργου Σισαμάκη, Βαγγελιώς Σχοιναράκη – Ηλιάκη και του Μανώλη Βασιλάκη, “λευκό” ωήφισαν οι παρατάξεις των Γιάννη Κουράκη, Ηλία Λυγερού και Πέτρου Ινιωτάκη ενώ τον προϋπολογισμό καταψήφισε η “Λαϊκή Συσπείρωση”.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου δεν ήταν και η πιο ήρεμη, για ακόμα μια φορά δεν έλειψαν οι εντάσεις όπου είχαμε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης “Ηράκλειο 3.7.5.” Νίκου Γιαλυτάκη ενώ είχαμε και θερμό φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στους κ.κ. Σισαμάκη και Κουκιαδάκη.

Ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηρακλείου για το 2020 ανέρχεται σε 230.372.874,24 ευρώ.

«Στόχος μας ήταν και παραμένει η οικονομική ευρωστία του Δήμου μας, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης έργων από ίδιους πόρους με τελικούς αποδέκτες τους δημότες και την πόλη μας και ταυτόχρονα να εξασφαλίζεται ένα υγιές και ασφαλές οικονομικό περιβάλλον για το Δήμο μας» δήλωσε η αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Καναβάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook