Σύσκεψη την Πέμπτη στα Υπουργείο Παιδείας για τα κτήρια του ΕΠΑΛ και του Γενικού Λυκείου Κισάμου.

Λίγες ώρες μετά το προσωρινό “λουκέτο” στα Λύκεια της Κισάμου (ΕΠΑΛ και ΓΕΛ), μετά την έκθεση αυτοψίας από την ΚΤΥΠ Α.Ε. ότι κρίνονται σεισμόπληκτα, ο Χανιώτης Υφυπουργός Παιδείας Βασίλης Διγαλάκης ήρθε σε επικοινωνία με την συνάδελφό του Σοφία Ζαχαράκη για να δρομολογηθούν και να συντονιστούν οι απαραίτητες κινήσεις ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα και αφενός τα κτήρια να ανακαινιστούν, αφετέρου οι μαθητές να φοιτούν υπό ασφαλείς συνθήκες.

Μάλιστα, για το θέμα αυτό, θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ΚΤΥΠ ΑΕ, στην οποία προσκλήθηκε να συμμετάσχει και ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γ. Μυλωνάκης. 

Η ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου του Βασίλη Διγαλάκη αναφέρει:

Αμέσως μετά από τη γνωστοποίηση της έκθεσης αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε στο κτιριακό συγκρότημα του Λυκείου Κισσάμου, επικοινώνησα με την υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδια για θέματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, κα Ζαχαράκη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ Α.Ε κ. Αθανάσιο Γιάνναρη, με σκοπό να δοθεί άμεσα η απαιτούμενη υποστήριξη προς τον Δήμο Κισσάμου και να υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός για την επίλυση του προβλήματος.

Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη σύσκεψη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με την ΚΤΥΠ ΑΕ, στην οποία προσκλήθηκε να συμμετάσχει και ο Δήμαρχος Κισσάμου κ. Γ. Μυλωνάκης.   

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook