Στο πλαίσιο της επέκτασης και της εμπορικής ανάπτυξης των περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport 

Το πλάνο εκμοντερνισμού, επέκτασης και εμπορικής ανάπτυξης των περιφερειακών αεροδρομίων που διαχειρίζεται η Fraport δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας στις περιοχές που δραστηριοποιείται η εταιρία.

Ειδικότερα, το αεροδρόμιο της Κέρκυρας που υποδέχεται ήδη 3,5 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο, ανακαινίζεται ριζικά υιοθετώντας ένα σύγχρονο σύστημα διαχείρισης επιβατών με 9 ομαδοποιημένα σημεία ελέγχου αντί για τα 4 που έχει σήμερα. Παράλληλα αυξάνονται τα σημεία υποδοχής και ελέγχου αεροπορικών φορτίων, ενισχύεται ο έλεγχος ασφάλειας αποσκευών με συστήματα νέας τεχνολογίας ενώ προβλέπεται σημαντική ανάπτυξη των καταστημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ESA Security Solutions S.A. συνεργάτης της Fraport σε θέματα παροχής υπηρεσιών αερολιμενικής ασφαλείας,πραγματοποιεί ανοιχτή Ημέρα Καριέρας στην Κέρκυρα, την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019, από τις 12:00 έως τις 17:00, στο ξενοδοχείο CorfuPalace προκειμένου να επανδρώσει το νέο αεροδρόμιο. Η εταιρία προτίθεται να εκπαιδεύσει το προσωπικό που θα επιλεγεί, παρέχοντας τόσο άδεια προσωπικού φύλαξης όσο και πιστοποίηση ελεγκτή ασφαλείας αερολιμένων,απαραίτητα προσόντα για να εργαστεί κανείς στον χώρο της ασφάλειας των αερομεταφορών.

Από την ESA θα παραβρεθούν Η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη και ο Διευθυντής Αεροπορικών Υπηρεσιών,  Παναγιώτης Γαβαθάς ενώ εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι παρόντες καθώς οι νέες θέσεις εργασίας και ειδικά αυτές πλήρους απασχόλησης αποτελούν πάντα ζητούμενο στην περιφέρεια της χώρας.

Σε συνέντευξή της η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μαρία Μιχαήλη αναφέρει: «Οι άνθρωποί μας είναι το κεφάλαιό μας, η περιουσία μας. Δίνουμε προτεραιότητα στην προσέλκυση εργαζομένων από την τοπική κοινωνία γιατί πιστεύουμε ότι έργα σαν αυτό των αεροδρομίων πρέπει να αφήνουν ένα άμεσο θετικό οικονομικό αποτύπωμα στην τοπική κοινωνία».

Η ESA Security Solutions S.A. είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα με περισσότερα από 2.700 στελέχη ασφαλείας και με πελατολόγιο που περιλαμβάνει επιχειρήσεις, όπως Fraport, ΟΤΕ, Όμιλος Vivartia, Eurobank, Ελληνικός Χρυσός, FourSeasons-AstirPalace, Τhe Mall Athens, Golden Hall και ΕΛΠΕ.

Αντίστοιχες Ημέρες Καριέρας, θα πραγματοποιηθούν σύντομα στα Χανιά και στη Ζάκυνθο.

Οι ενδιαφερόμενοι για την Ημέρα Καριέρας αλλά και για θέσεις εργασίας μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook