Ο Πλατανιάς έδειξε αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες από Δόξα Δράμας και ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την έκπληξη απέναντι στον Αστέρα.

Οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Τάτση έστειλαν το ματς στην παράταση, όπου παρά το “κρύο” γκολ που δέχτηκαν δεν το έβαλαν κάτω και προηγήθηκαν ξανά, φτάνοντας κοντά στην πρόκριση. Στα τελευταία λεπτά όμως ο Αστέρας με δύο γκολ “έσωσε την παρτίδα”, πήρε τη νίκη με 3-2 και την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο 12′ ο Λουκίνας με πέναλτι άνοιξε το σκορ (0-1) και στη συνέχεια ο Μιχαήλ απέτρεψε το δεύτερο γκολ σε προσπάθειες των Κωστίκου (17′) και Καραγκούνη (18′). Μεγαλύτερη ευκαιρία για το 0-2 χάθηκε στο 31′ όταν ο Καραγκούνης έκανε ωραία ενέγεια αλλά το σουτ του κατέληξε άουτ. Στο 51′ ο Πλατανιάς “άγγιξε” ξανά το δεύτερο γκολ αλλά ο Κωστίκος αστόχησε. Ο Αστέρας έχασε ευκαιρία στο 72′ με τον Μαρτίνεθ και είχε δοκάρι στο 75′ σε κεφαλιά του Σουάρεθ.

Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ
 

Με τη σέντρα στην παράταση από σέντρα-σουτ του Κώτσιρα ο Μαντζάρης δε συγκρατεί την μπάλα και ο Ιγκλέσιας με προβολή σκοράρει για το 1-1. Στο 102′ ο Μιγκέλ από εκτέλεση φάουλ του Νίλι βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραία κεφαλιά σκόραρε για το 1-2, σκορ πρόκρισης για την ομάδα του. 

Στο 111′ ωστόσο δόθηκε πέναλτι για χέρι του Πουρζιτίδη και ο Ιγκλέσιας το εκτέλεσε εύστοχα για το 2-2. Στο 1′ των καθυστερήσεων ο Λουίς Φερνάντεθ με σουτ έκανε το 3-2.

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Κόλλιας – Μωυσιάδης (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου) 
Κίτρινες κάρτες: Καραγκούνης (8΄ και 116’), Πασαλίδης (11’), Ιγκλέσιας (46’), Νίλι (86’), Ουές (98’), Μουνάφο (100’), Μιγκέλ (105’), Μπόρχα Χιμένεθ (115΄)
Κόκκινη κάρτα: Καραγκούνης (116΄)

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Μιχαήλ, Παναγιώτου (46’ Καπίγια), Σουάρεθ, Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Μουνάφο (102’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Ιγκλέσιας, Αντζουλάς (46’ Λουίς Φερνάντεθ), Μπελόκ, Χαουρέγκι, Κρέσπι (46’ Κώτσιρας)

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Τσαμούρης, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος (86’ Μιγκέλ), Ουές, Σμυρλάκης (81’ Μποσέτι), Κωστίκος (60’ Νίλι), Λεϊρία (109’ Παπαδόπουλος), Λουκίνας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook