Ο Υπουργός Αγροτικής Αντάπυξης βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο και σήμερα, υπό την δική του καθοδήγηση, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Με σαφή προτεραιότητα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί της Κρήτης, θα γίνει η σύσκεψη στο Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου θα προεδρεύσει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης. 

Στο τραπέζι των συζητήσεων θα τεθούν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί ενώ παράλληλα θα συζητηθούν επί τάπητος η δακοκτονία και οι αποζημιώσεις των παραγωγών. Κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο το απόγευμα της Τετάρτης, ο Υπουργός τόνισε πως θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί του νησιού και ότι θα ακολουθηθούν συγκεκριμένα μέτρα που θα επιφέρουν λύσεις. 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου όπου παρόντες θα είναι παραγωγοί λαδιού, πρόεδροι αγροτικών ενώσεων αλλά και δήμαρχοι από αγροτικούς δήμους του νησιού. Μετά το τέλος της σύσκεψης, ο κ. Βορίτης θα κατηφορήσει στην Μεσσαρά όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη και παράλληλα θα επισκεφτεί συσκευαστήρια λαδιού ενώ θα έχει συνομιλίες με αγρότες της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook