Η 5η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού και στα πλαίσια εορτασμού της πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις ευαισθητοποίησης.

Ο Σύλλογος «Ορίζοντας» ως σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης δεν θα μπορούσε να μην γιορτάσει αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα, προωθώντας το ισχυρό μήνυμα του εθελοντισμού.

Επιλέξαμε φέτος να γιορτάσουμε την Ημέρα Εθελοντισμού προσφέροντας τα ημερήσια έσοδα από το χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης του «Ορίζοντα», στα σωματεία της πόλης μας: Asperger Χανιά, Αετοί Κρήτης, ΑΡΙΩΝ, Διαβάζω για τους άλλους, ΕΛΕΠΑΠ, Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων, Κύτταρο Χαλέπας, Ομάδα Στήριξης «Συνάνθρωπος», Santa Run Chania, Σύλλογος Θαλασσαιμίας, Σύμπραξη Χανίων, Συσσίτια Σπλάντζιας και Φίλοι Αννουσάκειου Ιδρύματος Κισάμου.

Σας περιμένουμε σήμερα, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, στο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» 9:00 – 15:00 και 17:00 – 21:00, στην Οδό Τσουδερών 38Α. Επιλέξτε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας και ενισχύστε το σπουδαίο έργο των σωματείων της πόλης μας. Όλοι μαζί μπορούμε να διευρύνουμε τους ορίζοντες!

Τα προαναφερόμενα σωματεία επιλέχθηκαν με αφορμή την συνεργασία μας και την συμμετοχή τους στον Αγώνα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» στα πλαίσια της Διοργάνωσης «Υπερκοπέλι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook