Την Τετάρτη 4/12/19 έγινε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου.

Κεντρικό θέμα ήταν η δημιουργία στάσης των λεωφορείων για τους μαθητές των Σχολείων του συγκροτήματος ( ΕΠΑΛ και ΓΕΛ Ακρωτηρίου). Θέμα το οποίο έχει αναδείξει ο Δ/ντής του ΕΠΑΛ κ.Ανδρεαδάκης και το Δ.Σ του Συλλόγου μας εδώ και δυο χρόνια με συνεχείς παρεμβάσεις στους φορείς που όμως είχαν αποβεί άκαρπες.

Στη συνέλευση προσήλθε η Περιφερειακή Σύμβουλος, εντεταλμένη σε θέματα Υγείας,Παιδείας,Πολιτισμού για την Π.Ε Χανίων, Μαλανδράκη Σοφία και μας ενημέρωσε για την πορεία των διαδικασιών.Ανέφερε ότι από τις 11/9/2019, που ενημερώθηκε και παρακολούθησε την πορεία των διαδικασιών, διαπίστωσε ότι εμπλέκονται αρκετοί φορείς και ως εκ τούτου υπάρχουν καθυστερήσεις.

Υπήρξε όμως έντονο ενδιαφέρον από τις Υπηρεσίες και τους πολιτικούς προισταμένους της Π.Ε Χανίων, του Δήμου Χανίων, και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων ώστε αυτή τη στιγμή να έχει ολοκληρωθεί το διαδικαστικό των εγγράφων και να μπορεί να γίνει η κατασκευή, δεδομένης της οριοθέτησης με τον ενδεικνυόμενο, ασφαλή και νόμιμο,  τρόπο .Η ασφάλεια των μαθητών προέχει , και είναι ζητούμενο όλων μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα  την κ. Μαλανδράκη για το άμεσο και πραγματικό  ενδιαφέρον της και δια μέσου αυτής και όλους όσους  συνεβαλαν ώστε σε τρεις μήνες να φτάσουμε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Όμως περιμένουμε να ολοκληρωθεί το έργο και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση, δεδομένου και του χειμώνα που δυσκολεύει τις μετακινήσεις.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook