Συνελήφθησαν τρία άτομα αλβανικής καταγωγής μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας και ενώ είχαν στην κατοχή τους γύρω στα 10 κιλά, κάθε μορφης, ναρκωτικών

Η Αστυνομία έχοντας πληροφορίες προχώρησε σε συντονισμένη επιχείρηση στην περιοχή του Μασταμπά και της Γιοφύρου – κοντά στο Παγκρήτιο Στάδιο με αποτέλεσμα να συλλάβει δυο άντρες και μια γυναίκα που ήταν η μητέρα εκ των δυο συλληφθέντων και η οποία έκρυβε τα σκληρά ναρκωτικά  μέσα στο ίδιο της το σπίτι. 

Τα τρία άτομα που συνελήφθησαν ήταν γνωστά στις διωκτικές αρχές καθώς φαίνεται πως είχαν απασχολήσει την Αστυνομία ξανά στο παρελθόν και κατά συνέπεια οι αστυνομικοί δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στα ίχνη τους.

Βάσιμες πληροφορίες αναφέρουν πως τα τρία άτομα είχαν μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας εδώ και αρκετό καιρό και περίμεναν το μοιραίο λάθος για να συλληφθούν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν 10 κιλά ναρκωτικων, όλων των ειδών, από κάνναβη μέχρι ηρωίνη και κοκάινη.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (06.12.2019) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, τρία (3) άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί (44χρονος και 64χρονη) και 45χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενοι για τα αδικήματα της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όπλων, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (05.12.2019) από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξακριβώθηκαν οικίες ιδιοκτησίας του 45χρονου και της 64χρονης, τις οποίες ο 44χρονος χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη και πώληση ναρκωτικών ουσιών. Στη συνέχεια εντοπίστηκε ο 44χρονος να τοποθετεί μια σακούλα σε κάδο απορριμμάτων η οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχε, μια συσκευασία με 2.006 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή βράχου και μια συσκευασία με 502 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή σκόνης και κατασχέθηκαν.

Ακολούθως πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες των τριών ατόμων, όπου κατά τη διάρκεια αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• 6.904,1 γραμμάρια κάνναβης
• 72,5 γραμμάρια κοκαΐνη σε 20 αυτοσχέδιες συσκευασίες,
• Το χρηματικό ποσό των 1.820 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
• 4 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας 
• 3 κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον κατασχέθηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό ιδιοκτησίας του 44χρονου ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών.    

Η προανάκριση διενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ,ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook