Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 200 μάρκες και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, έξι ημεδαποί ηλικίας από 20 έως 24 ετών, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, χθες  το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας,  σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος «καφενείο».

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 24χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος (συμμετέχοντας και ο ίδιος), είχε επιτρέψει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε πέντε άτομα την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου, των πεσών (ζάρια) οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός της επιχείρησης  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, τρείς κύβοι (ζάρια), 200 μάρκες και δύο τράπουλες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook