Ψηφίστηκε ο ισολογισμός με δηλώσεις ένθεν και ένθεν καταδίκης του προηγούμενου επεισοδίου.

Στη σκιά της προηγούμενης επεισοδιακής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΧ, κατά τη διάρκεια του οποίου η αντιπαράθεση μεταξύ μελών των δυο παρατάξεων του Δ.Σ. είχε οδηγήσει σε ένταση και απειλή επεισοδίου, πραγματοποιήθηκε απόψε στην αίθουσα του ΕΒΕΧ η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου σε τελείως διαφορετικό κλίμα.

Η συνεδρίαση άρχισε με την τοποθέτηση πρώτα του Προέδρου του ΕΒΕΧ, Αντώνη Ροκάκη, ο οποίος ανέφερε:

“Έχω στεναχωρηθεί για όλα όσα συνέβησαν τα οποία είμαι σίγουρος ότι δεν εκφράζουν κανέναν και ότι οι άνθρωποι που παρεκτράπησαν δεν το ήθελαν και δεν είχαν τέτοια πρόθεση. Οφείλουμε όλοι να καταδικάσουμε τα γεγονότα αυτά χωρίς να τα κατονομάσουμε. Όποιες διαφωνίες κι αν έχουμε να μην ξαναφτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε εκπρόσωποι των επιχειρηματιών του νομού και δεν είναι σωστό για όποιες διαφωνίες να φτάνουμε σε αυτό το σημείο.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και η τοποθέτηση του κ. Γιάννη Μαργαρώνη ο οποίος ανέφερε: 

“Δεν πρόκειται ως παράταξη να επιτρέψουμε να ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, το δηλώσαμε και στη δημόσια ανακοίνωσή μας. Καταδικάζουμε ό,τι συνέβη. Ως επιχειρηματίες πρέπει να ξανασηκώσουμε ψηλά τον φορέα”

Ο ισολογισμός τελικά εγκρίθηκε από όλους ως κατά κάποιο τρόπο ένδειξη καλής θέλησης.μια και όπως είπε ο κ. Ροκάκης έχει εξηγήσει η παράταξή του για ποιο λόγο ήταν αρνητική ωστόσο πρέπει να προχωράμε μπροστά, με τον κ. Μαργαρώνη να δηλώνει πως αυτή είναι μια ευχάριστη εξέλιξη μετά από 1,5 χρόνο.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook