Όλες λατρεύουμε το eyeliner και όλες προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να το εφαρμόζουμε τέλεια.

Ωστόσο τις περισσότερες φορές δεν τα καταφέρνουμε.

Πλέον έχουμε την λύση στο πρόβλημα σε 5 απλά βήματα.

ΒΗΜΑ 1ο: Προετοιμάστε τα μάτια σας

Αφού καθαρίσετε το πρόσωπό σας, εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο και μια κρέμα ματιών γύρω από τα μάτια. Η κρέμα ματιών βοηθά με τις πρόωρες ρυτίδες και εξισώνει κάθε ερυθρότητα ή αποχρωματισμό κοντά στην περιοχή.

ΒΗΜΑ 2ο: Ξεκινήστε με μια καθαρή βάση

Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα primer στο βλέφαρο, κάτω από τα μάτια σας, και γύρω από τη γενική περιοχή ματιών όπου θα πάει οποιοδήποτε είδος μακιγιάζ των ματιών. Η κύρια δουλειά του primer είναι να κάνει το δέρμα πιο απαλό ώστε να γίνει ευκολότερο να εφαρμοστεί μακιγιάζ. Αυτό θα σας δώσει ένα άψογο φινίρισμα και θα διατηρήσετε το μακιγιάζ στη θέση του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εφαρμόστε ένα concealer πάνω από το βλέφαρο και κάτω από τα μάτια.

ΒΗΜΑ 3ο: Τραβήξτε τη γραμμή πάνω απο το μάτι

Ξεκινήστε με μια γραμμή πάνω από τα βλεφαρίδιά σας. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μικρές γραμμές. Είναι πάντα καλύτερο να το δημιουργήσουμε. Αν το κάνετε πάρα πολύ παχύ, ίσως δημιουργήσετε ένα χάος από αυτό, έτσι κρατήστε μικρές τις γραμμές. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το ένα μάτι, κάνετε το ίδιο με το άλλο. Προσπαθήστε να τη διατηρήσετε όσο το δυνατόν πιο συμμετρική τη γραμμή.

ΒΗΜΑ 4ο: Επεκτείνετε τη γραμμή προς τα έξω

Το τέχνασμα για την εύρεση της σωστής γωνίας είναι να ακολουθήσετε τη φυσική γραμμή της κατώτερης γραμμής των βλεφαρίδων. Εάν μια γραμμή εκτείνεται από την κατώτερη γραμμή βλεφαρίδων σας, τότε θα πρέπει να είναι το φτερό σας. Χαρτογραφήστε τη γραμμή και γεμίστε αργά. Πάρτε το χρόνο σας με αυτό όταν ξεκινάτε για πρώτη φορά, γιατί αν δεν το πετύχετε θα πρέπει να ξεκινήσετε πάλι απο την αρχή.

ΒΗΜΑ 5ο: Ολοκληρώστε

Αφού τελειώσετε με επιτυχία τις γραμμές σας, μπορείτε να προχωρήσετε στη γραμμή της κατώτερης βλεφαρίδας (μόνο στο εξώτερο μισό). Εφαρμόστε μάσκαρα και τελειώσατε!

Πηγή: govastileto.gr