Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ν. Χανίων με την οποία ευχαριστεί τους χορηγούς των δωροεπιταγών

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σήμερα, στα γραφεία της Ένωσής μας, διανείμαμε σε 13 οικογένειες πολύτεκνων συναδέλφων μας με τέσσερα (4) παιδιά και πάνω, από μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ έκαστη, οι οποίες μας χορηγήθηκαν, κατόπιν αιτήματός μας, από αλυσίδες super market της πόλης μας.

Σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης είναι η οικονομική ενίσχυση των εν λόγω οικογενειών, καθώς πλησιάζουν οι Άγιες ημέρες της γέννησης του Θεανθρώπου. Των εν λόγω πολύτεκνων οικογενειών, οι οποίες αποτελούν θεματοφύλακα της ελληνικής κοινωνίας και χρειάζονται την φροντίδα της Πολιτείας, περισσότερο από τις υπόλοιπες και οι λόγοι είναι γνωστοί και ηθικοί! Πέραν τούτου, το αυτό προβλέπεται και στη διάταξη της παρ. 2 του άρθρου 21 του Συντάγματος που αναφέρει ότι «Πολύτεκνες οικογένειες έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος». 

Ευχαριστούμε θερμά, κατά σειρά ανάλογα του ύψος της χορηγίας, τα super market «ΣΥΝ.ΚΑ.» – «FINO MARKET» – «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ», για την άμεση ικανοποίηση, εξ’ ολοκλήρου, των αιτημάτων μας. Ομοίως ευχαριστούμε έτερη αλυσίδα SUPER MARKET, η οποία δεν επιθυμούσε δημοσιοποίηση των στοιχείων της, για τη χορηγία της.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook